Başlıktada yazdığı gibi bu
[H3 id='Wraith+Spirit+of+Aim+Pro+ve+Wraith+Spirit+of+Aim+fark+nedir+aklarsanz+sevinirim.']Wraith Spirit of Aim Pro ve Wraith Spirit of Aim farkı nedir açıklarsanız sevinirim.[/H3]
Bu arada kontrolcü olan içinde fanı olan bu fanların yanlarıda ışıklı olan bir kasa önerirseniz bi tık daha iyi olur ya da bu kasa güzel mi? Ayriyetten bi anakart değiştirme durumunda sıkıntı çıkarmayacak bir şey istiyorum.
Yeni siyah akvaryum kasa önerisi istiyorum palit 4060 8 gb ekran kartı biostar b450mh anakart 5600 işlemci cooler master masterliquid ml240l sıvı soğutma ve şu anki kasamın kendi powerı var ve bu kasanın ışıkları değişmiyor ve keyfi olarak durduk yere kasa almak istiyorum trendyolda güzel...
Benim klavyem steelseries apex3 ve numpad yok ve ets2 oynarken numpad tuşlarına tuş atamak istiyorum ama klavyede olmadığı için atayamıyorum buna çözüm sunabilecek var mı? Teşekkürler
bende öyle yapacağımı biliyorum ama vitamin spor haricindede kullanıldığı için sorun olarak görmedim aldım
1771442920
ne gördüysen aldından çok omega 3 ztn önerilen bir takviye oluyor zma'yı geçen bir sporcu önerdi magnezyum uykuda iyi etki ediyormuş birde günlük vitamin paketi vardı 3 lü...
Ben spora başlamak istiyorum ve spor takviyelerinin yanında ayriyetten yardımcı olsun ve kendimde eksik olarak gördüğüm içinde aldığım vitaminler var bunları protein ocn üzerinden aldım
C VİTAMİNİ
ZMA
K2
D3
OMEGA3
MAGNESIUM BİSGLYCINATE
MULTIVİTAMİN
aldım bunları nasıl kullanırım öneri...
call of duty oyunlarının modern warfare 2 ve 3 windows storeda bedava olunca aldım ancak modern warfare 2 ve warfare 2 standart sürüm farkı ne onu bilmiyorum merak ettim bilen cevaplayabilir mi
pc format sonrası bu hatayı almaya başladım yeniden yükledim eksta dosyalar indirdim bazı dosyaları sildim youtubu yedim ama hala aynı hatayı vermeye devam ediyor düzeltemiyorum
gta5 fivem oynuyorum ekstra sürekli gece yok sadece kill efeckt mermi izi kan efect vb. şeyler ekledim pvp pack yüklemedim ama şuan yansıma kapalı çakar yansıması farların yolu aydınlatması fln kapalı nasıl açarım çözüm var mı?
Ben yayın yaparken aynı anda dc den gelen sesi duymak ama yayınada gitmemesini istiyorum. Benim bildiğim voicemeeter dan yapılıyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bana nasıl yapıldığını ya da nerden yapmam gerektiğini anlatır mısınız?
Fivemde sunucuda haksız ban yedim dc steam değiştirdim tekrar wh ve hex onay aldım ama hala sunucudan banlı gözüküyorum
Başka dc ve steam ile girdiğim halde nasıl banlı olarak gözüküyorum ve nasıl düzeltebilirim.