PcKedy isimli üyenin son içerikleri

1. P

Öneri Chatgpt kullanarak amazon indirimli ürünleri listeleyen code yazdım.

bu arada cmd yani komut isteminden yapıyorsanız pythonu çalıştıdıktan sonra komut isteminde herhangi bir yere tıkladıysanız iptal olmuştur ve durmuştur. yani boşyere beklemeyin 1679179766 video da eklemeyi düşündüm 1679179775 yapılması için
  2. P

15sn en fazla tabi skaç sayfa çekmek istediğinize bağlı oalrak değişir
  3. P

kodu baaşarıyla çalıştırabildinmi
  4. P

size xlsxwriter kütüphanesini kurmanızı istiyor onu koymayı unutmuşum pardon benim hatam
  5. P

size video atabilirmiyim. nasıl yapıldığına dair isterseniz.
  6. P

evet o sorunu çözemedim tl olarak dönüşüm yapamıyor lütfen normal amazon defult yani dolar kurundan gösteren url sini atarsan sorun düzelicektir diye düşünüyorum.
  7. P

2. url yani kategorinin url sinin sonunda pg_5 yazıyor mesela onu değiştirmekten bahsettim orada kafa karıştırıyorsa kaldırım
  8. P

Denedikten sonra nasıl işey yararmı herhangi bir yorum eklermisin.
  9. P

Merhaba Daha önceden Trendyol olanı için yapmıştım ama amazon yapman daha mantıklı olur dendi bende amazon olanını yaptım. önceki attığım konum burada! https://forum.donanimarsivi.com/konu/chatgpt-kullanarak-trendol-indirimleri-listeleyen-ve-excele-atan-code-yazdim.704102/ KODUN AMAZON...
  10. P

Yardım amazon kupon olayı??

ürün lerin kuponu...
  11. P

Yardım amazon kupon olayı??

amazon kupon olayı nasıl işliyor . indirim gibi birşeymi yoksa sonraki ürünleremi indidrim yapıyor anlamadım.
  12. P

Chatgpt kullanarak trendol indirimleri listeleyen ve excele atan code yazdım.

amazon için de yapmaya çalışırım yaparsam paylaşıırm
  13. P

Chatgpt kullanarak trendol indirimleri listeleyen ve excele atan code yazdım.

Ne kadar İşinize Yarar Bilmiyorum öncelikle python 3 kurmanız ve şu kütüphaneleri yüklemeniz lazım BeautifulSoup,pandas,requests,openpyxl kütüphane nasıl yüklenir: python yükledikten sonra herhangi bir yerden cmd açıp pip install kütüphane ismi birde python editörü lazım visual code...
Geri