pckologik isimli üyenin son içerikleri

1. P

Öneri Mouse Önerisi 5K Bütçe

Her şey için teşekkürler hocam alıyorum şimdi.
  2. P

Anladım hocam çok çok teşekkür ederim, attığım linkteki acaba yeni model midir ordan almam mantıklı olur mu acaba? 1713651128 Sağ olun hocam gerçekten sipariş veriyorum şimdi. Bilginiz varsa bir de yine Amazon' dan 90x40 mousepad önerir misiniz?
  3. P

Hocam dediğiniz model aimpoint de mi amazonda siyahını 2600e buldum. Ağırlık olarak da Rival 3 wirelesstan geçicem bu ağır gelmiyor bana 2 pil ile birlikte çok fark var mı aralarında? 1713650970...
  4. P

Hocam bütçe var da açıkçası para da kalsa daha iyi olabilir ondan dolayı bir emin olamadım. Arkadaşım bana gladius 3 wireless önerdi o nasıldır bilginiz var mı?
  5. P

Hocam bu gladius 3 wireless aimpoint nasıldır bilginiz var mı, arkadaşım bende var güzel dedi de.
  6. P

Hocam olmaz o zaman ya o kadar çok beklemek istemiyorum.
  7. P

Linkini atabilir misiniz acaba?
  8. P

Hocam bu VGN falan diye modeller varmış geçenlerde arkadaşım diyordu onlardan iyi midir bu? 1713617343 Ne dongleı hocam?
  9. P

Merhabalar bütçe belirttiğim gibi. Aşağıdaki ürünü düşünüyorum. Ama bir yandan da bu kadar çok para vermek istemiyorum. Bundan daha kaliteli daha ucuza varsa önerirseniz sevinirim. Wireless olmalı ve şarjı uzun gitmeli. Tutuş olarak da eski mouse' um Rival 3 Wireless o boyut ve tutuş olarak tam...
Geri