Merhabalar önceden bakım yaptırdığım da 10-40 castrol yağ götürdüydüm onla birlikte kendi kullandıkları antifriz koydular motul c4 marka zincir yağı götürdüm yine bakım zamanı geldi fakat hangi marka yağı antfrizi yağ filtresi ve hava filtresi almalıyım ufak bi göz gezdirdim castrol 7100 10-40...
mouseyi alalı 1hafta filan oldu ve ilk kez şarja taktım çok fazla bu sıralar pc başında olamıyorum valorant oynuyorum sürekli ve şarj yeri biraz sert giriyordu taktım şimdi kablonun giriş tarafını aşşağı doğru ittirdiğimde tıklama sesi geliyor şarj soketine zarar verir mi ? morumsu kırmızımsı...
Sitede V8 Update var ama bu Update dongle Update'i falan da yapıyor batarya optimizesi için. V6 ile V8 arasındaki tek fark boyutu başka hiçbir şey farklı değil. Bunu yapmam gerekli mi?
Yok reis gösterge 100 gösteriyordu ben 100 le gittiğimi iddia etmedim ki
1759530751
Anladım hocam her devri göreyim ozaman ileriki zamanlarda hızlanıp 100-200 metre gittikten sonra yavaşlayıp 100 200 metre sonra tekrar basmak yararlı olur mu peki yoksa her devri öle yeri zamaninda mi yapayım?
Merhaba bundan bir kaç ay önce 2025 model tvs jupiter 125 motor aldım şuan 805 km oldu ilk yağ bakımını 500 de yaptırdım 15-50 yağ koyuldu.
çevremde sıfır pcx alıp da sağır kalan tanıdıklarım var yeniden para verip motor yaptırdı uzun yola çıkmadım hiç en fazla ana yolda 100 km gördüm arada bir...
Selam değerli insanlar her yaz sıcaklarında kasamda ekran kartından'mı psudanmı anlam veremediğim şekilde bi cızırtı sesi geliyor yazın sistem boştayken bir ses gelmiyor ama oyuna filan girdiğimde bir ses geliyor anlam veremedim ses kaydı var ama nasıl atacağım hakkında fikrim yok yardımcı...
Merhabalar kickboks ile muaythai arasındaki fark nedir? 1.80 boy 70kiloyum hangisini tercih etmeliyim oturduğum mahalle çok sıkıntılı hem kendimi savunmak hemde karşıdakini nakavt etmek istiyorum ntrenmanın sertliği önemli değil
Futbol oynamayı bilmiyor değil şehir değiştirme problemlerinden dolayı altyapıda oynayacaktım ama nasip olmadı futbol oynamayı biraz biliyorum çalım eh işte kalecilikde iyiyim uçar kaçarım ama gözlükten dolayı yüzümü korumam lazım o yüzden kalede problem yaşıyorum