pclazimm isimli üyenin son içerikleri

1. P

Uygun Fiyatlı PC Fiyat

çok teşekkür ederim coolermaster'ın bi psu idi modeli hatirlamadiğim icin yazmadım ama tesekkur ederim 1785837673 teşekkür ederim sağolun bursa içi olan varsa hem test edip hem uygun fiyata verebilirim
  2. P

Uygun Fiyatlı PC Fiyat

MSI GeForce GTX 1080 Ryzen 5 5600 1x16GB Kingston Fury DDR4 3200MHz 512gb m2 ssd ASUS B450M-DRAGON Temperli camlı kasa 600W kaliteli PSU var içinde bunları satmak istiyorum ortalama ne kadar fiyat yazmalıyım? Ya da ayrı ayrı satsam daha mı kolay olur? Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
  3. P

Bu PC Bu Fiyata Alınır mı ?

hocam bu sistem de çok iyiymiş. hemen inceliyorum
  4. P

bu attığın da iyiymiş ama bilmiyorum nedense 5070 daha cezbediyor
  5. P

Arkadaşlar bu pc alnıır mı bu fiyata? https://www.incehesap.com/luna-gold-oem-paket-fiyati-45792/ Yardımcı olursanız sevinirim..
  6. P

Çözüldü✓ Sizce 115kya Trendyoldaki Bu Sistem Alinir mi ?

hocam neden bi sebebi var mı acaba taksit seçenekleri falan olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum da
  7. P

90k-100k Arası PC Toplama Tavsiye Eder Misiniz (Temmuz)

bunu inceliyorum teşekkür ederim
  8. P

peki önerebileceğin bir sistem var mı??
  9. P

merhaba, sadece cs2 oynuyorum 400fpsin altına düşmeyecek şekilde kampanyalı en fazla cl36 2x16 ramli ryzen 7 7800x3d veya ryzen 7 9800x3d'li peşin fiyatına 9 taksit yapabileceğim ya da düşünebileceğim bir sistem önerir misiniz rica etsem? şimdiden teşekkürler
Geri