Böyle bir sorunla karsılasıyorum valorant giriyorum oyun bir anda kapanıyor yada mavi ekran veriyor pc durduk yere. biraz araştırdım bellekten kaynaklı oldugu yazıyordu ama çözümü tam olarak bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
bugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?
pc yi sıfır alıp kurdugumda bendede böyle olmustu bi flash bellege veya telefona ağ bağdaştırıcı driveri indir kablo ile pc ye atıp kur o şekilde düzelir bence bende düzelmişti
Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmak istiyorum "Nays" ile (%10 cashback verdigi için) ama hepsipay ile ödenebiliyor normal kart ile öde kısmı yok hepsipay ile ödeyincede cashback alınmıyor normal kart ödemesi nasıl yapabilirim bilen birileri varmı ?
Galaxy Buds 2 yi 1000 liraya almak mantıklımı uzun zamandır bluetooth kulaklık arıyorum telefonumda samsung oldugundan sıcak bakıyorum buna, aktif gürültü engelleme özelliğide istiyorum tüm isteklerimi karsılıyor ama fiyatı bu şekil sizce alınır mı?
Kullanan birileri varsa görüşlerini merak ediyorum