Pcless isimli üyenin son içerikleri

1. P

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

microsoft flight simulator kac lira olur
  2. P

Yardım Bellek Hatası alıyorum oyunlarda direkt kapanma oluyor??

acık olması lazım o kapanınca hız 2333 gibi bi rakama düşüyor.
  3. P

Yardım Bellek Hatası alıyorum oyunlarda direkt kapanma oluyor??

Böyle bir sorunla karsılasıyorum valorant giriyorum oyun bir anda kapanıyor yada mavi ekran veriyor pc durduk yere. biraz araştırdım bellekten kaynaklı oldugu yazıyordu ama çözümü tam olarak bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  4. P

Yardım Trafik Cezası e-Devlette Ne Zaman Gözükür

bizim arabayı bir süreligine ablam kullanıyordu oda hızdan ceza yediginde babama gelmişti cezası
  5. P

araç sahibine
  6. P

1300 lira girdi desenize bi sena şener ile athena konseri için :D
  7. P

bugün bir sokaga girdim fakat girilmez tabelasını tam döndükten sonra farkettim tek yön olduğunu ve mobese vardı kavşakta ceza yediysem kaç saate veya kaç güne sisteme düşüyor belli bir zamanı varmı yoksa bugün haftasonu diye pazartesimi gözükür ?
  8. P

Ağ bağdaştırıcınız için bir sürücü bulunmadi Hatasi

pc yi sıfır alıp kurdugumda bendede böyle olmustu bi flash bellege veya telefona ağ bağdaştırıcı driveri indir kablo ile pc ye atıp kur o şekilde düzelir bence bende düzelmişti
  9. P

Yardım Hepsiburada Nays Yardım

Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmak istiyorum "Nays" ile (%10 cashback verdigi için) ama hepsipay ile ödenebiliyor normal kart ile öde kısmı yok hepsipay ile ödeyincede cashback alınmıyor normal kart ödemesi nasıl yapabilirim bilen birileri varmı ?
  10. P

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

Ben almayı denedim bunun karttan para çekmedi ama satın alındı gozukuyor
  11. P

Yardım Samsung Galaxy Buds 2 alınır mı?

eyvallah sagolun
  12. P

900 liraya aldım reis şimdi
  13. P

Galaxy Buds 2 yi 1000 liraya almak mantıklımı uzun zamandır bluetooth kulaklık arıyorum telefonumda samsung oldugundan sıcak bakıyorum buna, aktif gürültü engelleme özelliğide istiyorum tüm isteklerimi karsılıyor ama fiyatı bu şekil sizce alınır mı? Kullanan birileri varsa görüşlerini merak ediyorum
  14. P

Yardım samsung smart tag kullanan varmı

Samsung Smart Tag gerçekten işe yarıyormu kullanan varmı bilgi verebilecek varmı ?
  15. P

Valorant oyun esnasında bi anda kapanıyor

teşekkür ederim deneyecegim
Geri