pcman isimli üyenin son içerikleri

1. pcman

Öneri Rust Yerine Cs2 Seçkin Almak Mantıklı Mı

İmkanı yok arkadaşlarım ile oynayacaktım onlarda seçkin al diyo. Pek severek oynamıyorlar rust ı, en iyisi Seçkin almak.
  2. pcman

Öneri Rust Yerine Cs2 Seçkin Almak Mantıklı Mı

Arkadaşlar 20 Kasım dan önce steam üzerinden Rust veya Cs2 Seçkin almayı düşünüyorum seçkin alırsam Rust ın parası çıkar. Sizce ne yapayım yalnızca birini alacağım.
  3. pcman

Çözüldü✓ İkinci el rx 6600 alınır mı?

Cevap veren herkese teşekkür ederim sorularımı ve düşüncelerimi cevapladığınız için mutlu oldum. Sonuç rx 6600 alacağım Kfg hepsi tam birde test videosunu istedim şahsen çok zorlamayacağım ultra da açsa da oyunu ben yüksek ayarlarda kullanırım amacım uzun süre kullanmak (2 sene civarı) aldığım...
  4. pcman

Yani en çok bu modeli kullanmışlar ısınma sorunu nasıl oluyor. Benim kullanma şeklime bağlı daha çok değilmi. 1690917947 Şimdi bakıcam hocam.
  5. pcman

İlan burda bakma isteyenler için belki alanlar vardır https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-pulse-rx6600-rx-6600-8gb-128b-ekran-karti-garantili-1108504897/detay
  6. pcman

Yaklaşık 8-9 ay garantili kutu fatura herşeyi var
  7. pcman

2x8 olmak üzere 16gb ram bellek kullanıyorum. Gördüğü maks sıcaklık 73 74 derece. 1690916457 Kfg nedir hocam
  8. pcman

Arkadaşlar öncelikler iyi akşamlar dilerim. Ben ryzen 5 5650g işlemcili apu sistemim için ikinci el garantili bir ekran kartı alıcam. En fazla limitim 3700 TL ve en iyi seçenek rx 6600 buldum oynadığım oyunlar asetto corsa, ets2 truckersmp ara sıra fivem oynuyorum. Ekran kartını buldum 3400tl...
Geri