Yanıtınız için teşekkür ederim. Chrome haricinde oyun oynarken ya da herhangi bir işlem yaparken de bu sorunla karşılaşıyor muydunuz? Ya da bu sorunla karşılaştığınızda USB çıkma bildirim sesi gibi bir ses geliyor muydu?
arkadaşlar şöyle bir kasa topladım montajını yaptım eksik hiçbir şey yaptığımı düşünmüyorum tek problem ekran kartının 2 tane pcıe girişi istiyor olması ve anakrt üzerinde de pcie girişi olması bu anakart üzerindeki pcie girişi boşta kalıyor bu yüzden sistem açılmıyor diye düşünüyorum sizin bir...
Yok illa ki x870 olsun diye bir gayem yok, pek fazla bilgim yok açıkçası o yüzden sormak istedim. Bu anakartı dün indirim gecesinde uygun geldiğini düşündüğüm için aldım o an ama doğru bir karar mı bilmiyorum daha farklı ve daha iyi bir şey alınabilir mi? 10.500 e aldım bu anakartı.
SSD...
Haklısınız uyarınız için teşekkür ederim. Bütçeyi biraz daha zorlayarak Aerocool D501a Black 4x12cm A-rgb Fanlı ve XPG Kyber 750W Gold ATX Güç Kaynağı almaya karar verdim. Xfx 9070xt nin sitesinde gerekli olan psu düzeyi 800W diyordu fakat tüm araştırmalarımda 750W yeterli olacağı da...
Kasa ve güç kaynağını birleşik bir şekilde Fsp CMT580B 750 W Gen5 E-atx 4x120 Mm Gaming Oyuncu Kasa Black bundan buldum hem daha bütçe dostu diğerlerine göre bu iş görür mü? Ekran kartı markasını da değiştireceğim teşekkür ederim bilginiz için. Anakart için de daha ileriye dönük bir anakart...