Merhabalar bu attığım occt psu testtir ve yük altındayken 10 15 bazen 30 dakika içinde kapanma yaşıyorum eski ekran kartımdandır diye eskiyi sattım yenisini aldım ve devam ediyordu bende anladım psu dan kaynaklı sanırım bazı videolar izledim bu kapanmlar +12v dalgalanmaları yüzünden banada...
Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
21 mi tercihiniz olur yoksa 22 mi hocam, yani 4k edit fan yayıncı hesabım var telefondan amp ile uğraşıyordum artık bilgisayardan yapmalıyım dedim zorlanmayacağım yeni başlayanlar için kolayı hangisi
merhabalar aşağıda verdiğim tabloda bir bilgisayar topladım çok bilmiyorum darboğaz yaşatırmı diye asıl işim yazılım ile uğraşıyorum ve oyun geliştirmeciyim hem onun için almayı düşünüyorum hemde acayip oyun bağımlısıyım biraz hikayeli yüksek grafikli 4k oyunları seviyorum tavsiye edermisiniz bu...