pdr08 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Thermaltake GF 850W ikinci elde alınır mı 8 sene daha garantisi mevcut

Buda güzel modelmiş tek eksiği modüler olmaması sanırım
  2. P

Normalde sistemi yükselttim çok daha farklı parçalar vardı işlemci ekran kartı anakart RAM'i son bir ayda değiştirdim psu ise ilk aldığım PSu yde. Ayrıca modülerde değil kullandığım. Full modüler Gold sertifikalı Bir de marka olarak biraz kendini kanıtlamış bir marka olarak biliyorum thermaltake...
  3. P

Sistemim İşlemci:(7800X3D). Ekran Kartı: (RTX 5070 Ti). RAM: Patriot viper 16x2 CL30 DDR5 Temelde sistemim böyle deep cool pk750d bronz sertifikalı psu'm var yükseltmek istiyorum. Thermaltake GF 850W ikinci elde buldum 8 yıl garantisi devam ediyor 3500 TL'ye alınır mı sizce ?
  4. P

Oyun açarken FPS 3 de sabitleniyor

Evet onu da yaptım. Ayrıca okuma yazma hızlarını da kontrol ettim. Ama onlarda hiç bı sorun yok. Bilgisayar bianda durduk yere böyle yapmaya başladı. Hiç bir anlam veremedim
  5. P

Oyun açarken FPS 3 de sabitleniyor

Bilgisayarın çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok ama oyunları açtığımız anda direkt 3 FPS 2 FPS CS go'nun giriş ekranında kalıyor takılıyor oyunları direkt giriş jenerikleri oynasa bile oyun menüsü ana menüye girdiğin zaman yine 2-3 FPS takılıyor ekran kartı driver'ı silindi tekrar baştan...
Geri