Peccato isimli üyenin son içerikleri

1. P

GÜÇ TUŞUNA BASTIĞIMDA GEC GÜÇ GELİYOR ANAKART LEDLERİ SIRAYLA YANIYOR

arka tuşu denemek amaçlı kapattım kapatmasamda aynı şey oluyor belki anakart yüzünden diyeceğim araçlarda marşa bastığımızda o tüm sistemin kontrolü yapılıyor ya hani bilmiyorum ilk defa bu anakartı kullanıyorum şuan normal çalışıyor sadece o ses ve geç güç gelme durumu var 1731054088 biosu...
  2. P

şey başta ram slotlarına 1 ve 3 okarak takınca ekrana görüntü gelmiyor diğer ekipmanlara da güç gitmiyordu arada gel git yapıyor ram sltlarının gösterildiği yazılı bi ekran geliyor anlamıyorum sonra ram slotlarını 2 4 e takımca o gitti düzeldi bu sorun ama geç acılma durumu kaldı eğer sorun...
  3. P

arkadaşalar yeni bir sistem kurdum her seyi doğru bağladığıma eminim güç tuşuna basıtığımda geç güc geliyor anakartda 4 tane beyaz led var cpu boot vga gibi onlar sırayla yanıp sönünce pc acılıyor ve bazen acılıp kapanrken şalter atmış gibi ses cıkıyor tık diye sorun teşkil eder mi nası...
  4. P

2. El GTX 1660 almak istiyorum

elimde gigabyte ın 6gb super modeli var çalışıyor görüntü veriyor testler ysptığımda sorunsuz çalışıyordu ama oyun oynayınca ekran siyah kalıyor ekran kartım yüzünden öi bilmiyorum anakart arızası yaşamıştım belki ondandır eğer deneme imkanımız varsa ekran kartının calıstığını deneyip size...
  5. P

Çözüldü✓ MSI PRO B550M PRO VDH VE RYZEN 5 5600 icin soğutma önerisi

Arkadaşlar kendime uygun bir sistem dizmek istiyorum parçaları yavaş yavaş alıyorum ama işlemci soğutucusu icin ne tercih etsem bilmiyorum elimde GİGABYTE RTX3060 12 GB ekran kartı MSİ B550M PRO VDH anakart wifi olmayan modeli COOLERMASTER MWE 750W 80+ bronze v2 model psu su var ryzen 5 5600...
Geri