pecoron isimli üyenin son içerikleri

1. P

Argb kontrolcuye kule tipi soğutucunun argb baglantisi

Herkese selamlar yeni kasa aldım herşeyi montajladim bı sıkıntı yok ama kule tipi soğutucunun argb kablosunu argb çoklayiciya bağladım fakat renkler gelmedi sadece düz çalışıyor yanlış bir seymi yaptım yoksa yanlış yeremi taktım emin değilim yardımcı olursanız sevinirim
  2. P

Spiderman 2 fps dususu ve bulanık goruntu

dız ustu degıl S= sıcaklık K=kullanım kendımce daha ıyı anlasılsın dıye koydum o harflerı ekran kartı rx7600
  3. P

evet halısın ama daha oncesınde god of war ragnarok rdr2 gıbı oyunlarda oynamıstım degerler saunkıyle aynıydı ve bı problem yoktu
  4. P

herkese selamlar spiderman 2 basladım fakat bazı sorunlar var anlayamadıgım fps normalde 100 ıle 80 arası oynuyor fakat bazı ara sahnelerde veya normalde 50 60 bazende 40 a kadar dusuyor sonra duzelıyor ama yınede fps normal olsada sankı kasıyormus hıssıyatı alıyorum dıger problemde hareket...
  5. P

Argb islemci sogutucu icin argb kontrolcu onerı

soru baslıkta kumandalı olması tercıhımdır
  6. P

Argb desteklemeyen anakartta argb sogutucu

herkese selamlar yenı bır ıslemcı sogutucu aldım argb montajı vs yaptım fakat anakartımda argb pını yok argb ledlerı calıstırmanın farklı bır yolu varmı ? [H3 id='anakart+Asus+Prime+B450M-K+II']anakart= Asus Prime B450M-K II [/H3]
  7. P

Kule tipi soğutucu öneri

Teşekkür ederim 7600 7600x arası düşünüyorum bu sebeple cift fanli almam daha mantıklı gibi duruyor
  8. P

Kule tipi soğutucu öneri

Herkese selamlar AMD ryzen 5 5500 işlemcim var onun için kule tipi soğutucu Almak istiyorum ayrıca ileride işlemci değiştireceğim için şimdiden almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum F/P ürün arıyorum
  9. P

Cs de cizgi cizgi renk

zaten x16 da cözünürlük 1280x960
  10. P

Cs de cizgi cizgi renk

herkese selamlar cs oynarken ozellikle karanlık alanlara gırdıgımde ekranda renklı renklı cizgiler olusuyor nedenını bılmıyorum yarımcı olursanız sevınırım (kutuların hafif soluna bakarsanız belli oluyor )
  11. P

Monitör ayarlarında gama ve contrast ayarları kapalı

marka lg
  12. P

pek bi bilgim yok biraz anlatabilirmisin
  13. P

soru başlıkta
  14. P

The last of us part 2 fps ve drop sorunu

amd ryzen 5 5500 amd rx7600 8x2 16 gb ram
  15. P

The last of us part 2 fps ve drop sorunu

herkese selamlar tlou2 oynuyorum fakat cok gereksız bır sekılde fps dusuyor ornegın oyuna gırıyorum ılk 10 dk 100 140 fps arası gıdıyor sonrasında esya uretmek ıcın tab a bastıgımda gereksız bır sekılde 20 ıle 40 fps dusuyor yada menuye gırdıgımde bunun sonrasında 20 40 fps dususu kalıyor ve 40...
Geri