Arkadaşlar merhaba yeni aldığım Corsair Void Elite Wireless kulaklığım için EQ ayarları yapmak istiyorum fakat kendim ayarlayamadım % 15 20 ses sevilerinde çok ölü ses geliyor 30 35'ten yukarısında yaptığım EQ ayarları iyileştiriyor FxSound indirdim onu da ayarlayamadım ikisi içinde yardımcı...
Arkadaşlar merhaba sistemi yeni topladım fakat pbo veya oc yapmak istıyorum kac gundur ugraşıyorum dogru şeyi bulamadım
bi kac oyunda lag vs giriyor sisteme yardım edermisiniz pbo yapıyorum ama olmuyor manuel oc yapıyorum 5.4 ghz 1.3 v a sistem test yapınca kapanıyor vbe aşırı ısınıyor işlemci...
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım Corsair Void Elite Wireless kulaklığım için EQ ayarları yapmak istiyorum fakat kendim ayarlayamadım % 15 20 ses sevilerinde çok ölü ses geliyor 30 35'ten yukarısında yaptığım EQ ayarları iyileştiriyor FxSound indirdim onu da ayarlayamadım ikisi içinde yardımcı...
Arkadaşlar selam.
MSI B550 Gaming Plus anakart kullanıyorum ve 2 adet M.2 SSD kullanıyorum biri gen 4 biri gen 3 olmak üzere ve gen 4 olanı 2 gün önce aldım anakartıma taktığımda BIOS'da ve windowsda görüyorum fakat oyun indirmeye çalıştığımda veya dosya atmaya çalıştığımda var olmayan aygıt...
Merhaba, ben overclocktan fazla anlamıyorum. Bana yardım edecek bırı var mı? Detaylı bir şekılde...
MSI B450M-A Pro M.2 Max anakartım var.
Kule tıpı sogutucum var.
Undervolt vs anlamıyorum.4.2 GHz'ye sabıtledım ama undervolttan anlamadıgım ıcın yardım ıstıyorum.
r5 3600 2021 de aldım silver simple
MSI B450M-A Pro Max vs MSI B450M Pro- M.2 Max vs MSI MAG A520M Vector Wi-Fi
Hangisi alınır arkadaşlar R5 3600 işlemcim var. Şu anki kullandıgım MSI A320 Pro Max.
Bir de bu ıkı anakrtta RGB gırış yerı var mı?
Arkadaşlar bende Xigmatek 650W PSU var 120*120*25'lık fan var 2 pin ve ses yapmaya başladı falan deiştirmek istıyorum buna uygun fan bulamadım acaba bıldıgınız 2 pinli fan var mı aynı boyutlarda
Veya 4 pin alıp veya 3 pin alıp 2 pin yapabılır mıyız eskı kullanmadıgım fanın soketını sökerım 3...
işlemcım bana yettıyor oc ıle daha cok yetecek
1669508202
birde ne gerek var bu zamanda fazla para harcamaya anakart ı satıp aynı paraya b450m serısı var
MSI A320 PRO MAX ANAKART İLE R5 3600 İŞLEMCİMİ 3.6 GHZ DEN 4.2 GHZ YE OC YAPABİLİRMİYİM YAPILIRSA NASIL YAPILMIYORSA BU ANAKARTI SATIP SATTIGIM PARA R 5 3600 İLE OC YAPILAN HANGI ANAKART VAR RAM 3200 MHZ OLUCAK ŞEKİLDE