pede7811 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Corsair Void Elite Wireless EQ ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım Corsair Void Elite Wireless kulaklığım için EQ ayarları yapmak istiyorum fakat kendim ayarlayamadım % 15 20 ses sevilerinde çok ölü ses geliyor 30 35'ten yukarısında yaptığım EQ ayarları iyileştiriyor FxSound indirdim onu da ayarlayamadım ikisi içinde yardımcı...
  2. P

AMD RYZEN 5 7600X OC YAPMA

Arkadaşlar merhaba sistemi yeni topladım fakat pbo veya oc yapmak istıyorum kac gundur ugraşıyorum dogru şeyi bulamadım bi kac oyunda lag vs giriyor sisteme yardım edermisiniz pbo yapıyorum ama olmuyor manuel oc yapıyorum 5.4 ghz 1.3 v a sistem test yapınca kapanıyor vbe aşırı ısınıyor işlemci...
  3. P

Corsair Void Elite Wireless EQ ayarı

dolby acess mi
  4. P

Corsair Void Elite Wireless EQ ayarı

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım Corsair Void Elite Wireless kulaklığım için EQ ayarları yapmak istiyorum fakat kendim ayarlayamadım % 15 20 ses sevilerinde çok ölü ses geliyor 30 35'ten yukarısında yaptığım EQ ayarları iyileştiriyor FxSound indirdim onu da ayarlayamadım ikisi içinde yardımcı...
  5. P

R5 5600 sistemde SSD "var olmayan aygıt belirtildi" hatası

Arkadaşlar selam. MSI B550 Gaming Plus anakart kullanıyorum ve 2 adet M.2 SSD kullanıyorum biri gen 4 biri gen 3 olmak üzere ve gen 4 olanı 2 gün önce aldım anakartıma taktığımda BIOS'da ve windowsda görüyorum fakat oyun indirmeye çalıştığımda veya dosya atmaya çalıştığımda var olmayan aygıt...
  6. P

BenQ Zowie XL2411K Panel Testi 🔥

lg ultragear 27gr75q-b testi bekliyorum abi @Abdullah Hacıgül
  7. P

Ryzen R5 3600 Overclock yapma

Merhaba, ben overclocktan fazla anlamıyorum. Bana yardım edecek bırı var mı? Detaylı bir şekılde... MSI B450M-A Pro M.2 Max anakartım var. Kule tıpı sogutucum var. Undervolt vs anlamıyorum.4.2 GHz'ye sabıtledım ama undervolttan anlamadıgım ıcın yardım ıstıyorum. r5 3600 2021 de aldım silver simple
  8. P

MSI B450M-A Pro Max vs MSI B450M Pro- M.2 Max vs MSI MAG A520M Vector Wi-Fi

MSI B450M-A Pro Max vs MSI B450M Pro- M.2 Max vs MSI MAG A520M Vector Wi-Fi Hangisi alınır arkadaşlar R5 3600 işlemcim var. Şu anki kullandıgım MSI A320 Pro Max. Bir de bu ıkı anakrtta RGB gırış yerı var mı?
  9. P

Xigmatek 2 pin PSU fan

tum hepsı yapıldı artık eskıdı galıba rulmanlar vs sesı arttı 1.5 sene once 2. el almıştım vadesı dolmuş fanın
  10. P

Xigmatek 2 pin PSU fan

Arkadaşlar bende Xigmatek 650W PSU var 120*120*25'lık fan var 2 pin ve ses yapmaya başladı falan deiştirmek istıyorum buna uygun fan bulamadım acaba bıldıgınız 2 pinli fan var mı aynı boyutlarda Veya 4 pin alıp veya 3 pin alıp 2 pin yapabılır mıyız eskı kullanmadıgım fanın soketını sökerım 3...
  11. P

Id-Coolıng cpu fan hangısı tercih edilir

BAKTIM HB DEN DAHA PAHALI GELDI HB DEN ALDIM BENDE
  12. P

Id-Coolıng cpu fan hangısı tercih edilir

kasam gamepower warcry 140 mm lık fan arıyroum butcem 500 sıfır veya ıkıncı el r5 3600 u sogutacak bı urun arıyorum aklımda bu urunler var
  13. P

MSI A320 PRO MAX R5 3600 OC YAPILIRMI

işlemcım bana yettıyor oc ıle daha cok yetecek 1669508202 birde ne gerek var bu zamanda fazla para harcamaya anakart ı satıp aynı paraya b450m serısı var
  14. P

MSI A320 PRO MAX R5 3600 OC YAPILIRMI

MSI A320 PRO MAX ANAKART İLE R5 3600 İŞLEMCİMİ 3.6 GHZ DEN 4.2 GHZ YE OC YAPABİLİRMİYİM YAPILIRSA NASIL YAPILMIYORSA BU ANAKARTI SATIP SATTIGIM PARA R 5 3600 İLE OC YAPILAN HANGI ANAKART VAR RAM 3200 MHZ OLUCAK ŞEKİLDE
  15. P

Gamepower Warcry 140mm CPU fan önerisi

işlemciye fan ama buldum coolermaster hyper h410r
Geri