pegasus01 isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

merhabalar önceki kampanyadan istanbul avrupa için elimde bir adet fazladan baseus 65w 20000mah powerbank bulunuyor 1333 TL'ye alınmıştı ilgilenen varsa aynı fiyata verebilirim
  2. P

❌İndirim Bitti! BASEUS Free2pull 20000 MaH 65 W 3 al 2 öde kampanyasıyla tanesi 1332TL

merhabalar istanbul avrupa için elimde bir adet fazladan mevcut ilgilenen varsa yazabilir
  3. P

🔥İndirim Spigen 30W 30000 mAh Powerbank " EA3030 "🔥1.999 TL 🔥

spigen f/p bir firma ama kablosunu da sarj aletini de powerbankini de ayrı yıllarda kullandım her biri bozuldu, neyse ki garantileri iyi bu tarz durumlarda yenisini yolluyorlar. yine de bir tüketici olarak günlük hayatta sıkça kullanılan ürünler için 20 gün civarı servis süresi beklemek zahmetli...
  4. P

🔥İndirim Spigen 30W 30000 mAh Powerbank " EA3030 "🔥1.999 TL 🔥

spigen almayın aldırmayın anker ugreen varken
  5. P

🔥İndirim 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti 749 TL

spigen maalesef gözümde güvenilirliğini yitirdi, 1,5 sene kullandıktan sonra ürün bozuldu, servise gönderdim hepsiburadanın yeni ürün stokta olmadığı için sağlamadılar ve 1,5 sene önceki fiyattan iade yaptılar. hakkımı arayarak kupon tanımlattım ve bir üst modeli aldım yoksa tokatlanacktım
  6. P

🔥İndirim Grundig Solo Plus Bluetooth Hoparlör 569 TL🔥

cidden değermiş, teşekkürler detaylı yanıt için
  7. P

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

2 tane alıp 2.yı aynı fiyattan vermek isteyen istabullu bir birey varsa yazabilir mi
  8. P

❌İndirim Bitti! BASEUS Free2pull 20000 MaH 65 W 3 al 2 öde kampanyasıyla tanesi 1332TL

istanbul avrupa yakasından ilgilenen varsa 3'lü girmek için yazabilir
  9. P

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

iptal oldu mu
  10. P

🔥İndirim Stand Gravity Manyetik Levitasyon Havada Duran Kulaklık Standı Beyaz 3.070 TL

gelince bekliyoruz o zaman, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
  11. P

🔥İndirim Stand Gravity Manyetik Levitasyon Havada Duran Kulaklık Standı Beyaz 3.070 TL

kullananlar foto atabilir mi ne kadar estetikmiş bakalım
Geri