pegfora isimli üyenin son içerikleri

1. P

Telefonumun pil sağlığı hızlı düşüyor.

Link bırakabilirsen süper olur. Ben bulamadım.
  2. P

Rica etsem bana kablonu dm ya da buradan gönderir misin? Kablonu merak ettim. Ben de alayım. Kablonun watt'ı önemli mi?
  3. P

benim de adaptörüm 20w ancak kablom 60 w. Bana kablonun watt değerinin önemli olmadığı, önemli olanın adaptör olduğu söylendi. Sanırım kablomdan dolayı ısınıyor, aşırı hızlı şarj oluyor telefon. 10 Dakikada yüzde yirmiyse 50 oluyor.
  4. P

Selam, ben de hep öyle kullanıyorum. Oyun oynamam, şarja takarken ellemem. Yirmi seksen bandına uyum sağlıyorum. Ancak merak ettiğim şey şu; Sizin de şarjınız aşırı hızlı şarj ediyor ve şarjdayken telefonunuz ısınıyor mu?
  5. P

Merhabalar, mayıs ayından bu yana kullandığım Iphone 15 telefonumun pil gücü aralık başında 98'di. Şimdi 205. devirde, pil sağlığım 95'e kadar düştü. Sizce bu normal mi?
  6. P

GTA 5 OYNARKEN DÜŞÜK FPS ALIYORUM, KASIYOR

Merhabalar, GTA5 çok kasıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyunu oynayamaz hale geliyorum ve gerçekten çok can sıkıcı oluyor. 1660Ti 6GB 16 GB RAM 1TB HARDDISK İ7 6. Nesil işlemci. Not: Oyun d diskine kurulu. Lütfen yardımcı olun, bu konudan mağdurum.
Geri