pembeturta isimli üyenin son içerikleri

1. P

merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı?

bu sistem alınır mı bu fiyata veya daha iyi özelleştirmesi var mıdır? bir de bu sisteme soğutma olarak ne almalıyım? https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/
  2. P

GameGarajdan Bu Sistemi Alıyorum Kaç Günde Gelir?

özelleştirmeler iyidir ve gamegaraj güvenilirdir dakat ne zaman geleceğini bilmiyorum
  3. P

razer ornata v3 nasıldır

hocam doğru diyosun öneriyorlar fakat ben Türkçe olmasını istiyorum ve hızlı gelmesi lazım önerdikleri yurt dışı ve ingilizce o yüzden galiba bu klavyeyi alacağım
  4. P

razer ornata v3 nasıldır

yani yaklaşık 5 yıldır laptop klavyesi kullanıyorum o yüzden o yüksekliğe alıştım fakat teknik özellikleri daha önemli teknik özelliklerinde bir sıkıntı yoksa alacağm
  5. P

razer ornata v3 nasıldır

düşük profilli tuşlar ve düşük profilli klavye ne demek hocam
  6. P

razer ornata v3 nasıldır

razer ornata v3 almayı düşünüyorum nasıldır?
  7. P

30k bütçe pc önerisi

amd ekran kartı olmaz mı?
  8. P

bu sistem nasıldır??

arkadaşlar bu sistem nasıl? soğutma olarak ne alayım?
  9. P

merhabalar sorumu yanıtlarsanız sevinirim

yarın kaçta? bir de gaming gecesinde ne oluyor?
  10. P

hocam bu sistem iyi midir 28k ya 1718284392 bir de soğutucu olarak ne önerirsin?
  11. P

fiyat farkı olur mu fiziksel mağazadan alırsam daha ucuz gibi bir durum olur mu
  12. P

merhabalar bayramda istanbula gideceğim alacağım bilgisayarı oradan mı alayım yoksa yaşadığım yere mi sipariş edeyim?
  13. P

bu 4060lı sistem nasıl?

@SadeceBirisi. hocam bu sistem nasıl 27kya bir de bu sisteme soğutma olarak ne önerirsin
  14. P

bu 4060lı sistem nasıl?

Merhabalar bütçem 27k civarı ve böyle bir bilgisayar buldum alınır mı? 1718252999 soğutma olarak ne önerirsiniz
  15. P

27k civarı bütçem var bu sistem nasıldır

nvidia istiyorum
Geri