pendragonUtku isimli üyenin son içerikleri

1. P

Kaliteli gpu kablosu nerden bulurum?

Merhaba iyi günler Gecen hafta sahibinden uzerinden ikinci el psu aldim bana bir iki kablosu eksik ama yedek kablolar önemli degil dedi bende sata kablosu falan sandim pek takmadim simdi elime ulaştı icinden tek bir gpu kablosu cikti 3080 e baglicam yetmiyor ayrica cikan tek gpu kablosunada...
  2. P

Monitorde parlakligin ikiye bolunmesi

Merhaba Monitorum bir anda bu sekilde ikiye bolundi nasil duzeltxegimi bilmiyorum fotograf belli olsun diye ekran asiri rahatsiz etmeye basladi artik
  3. P

Yardım Ekran kartı için macun önerisi

Merhaba, iyi günler. Elimde ikinci elden aldığım MSI GAMING Z TRIO 3080 LHR ekran kartı var. Kasayı bayadır temizlemiyordum, bugün temizlemek istedim. Ekran kartı da bayağı kötü durumdaydı, toz kir içindeydi. Yani içli dışlı temizleyeyim derken termal macundan eser bile kalmadığını gördüm. Onun...
  4. P

2025 yılında 3080 alınır mı?

Alalı baya oldu kartı zaten psu derdim yoktu 850w 80plus gold sertifikali psu var yinede tesekkur ederim
  5. P

3080 3 pcle kablosu gerek ama bende iki adet var

Merhaba iyi günler dilerjm msi gaming z trio 3080 aldim ama 3 pcle girisi var benim psu da ise 2 adet gitis var zaten elimde de iki adet pcle kablosu var birde 12v2×6 girisi var fotolardan durumu daha iyi anlarsiniz bu girisi kullansam sorun olur mu yakma tarzi
  6. P

Simdi biraz gezerken sahibinden de 13500 e buldum 15k dan asagi yokken 13.5k cok ucuz geldi sizce normal fiyati mi 1748594123 iki ilan asagida adamin baska bir ilanini gordum ayni karti bozuk diye 4k ya satiyot
  7. P

Dolapta buldum 6 taksit pesin fiyatina vardi birde dolapin kampanyasi vardi 1 temmuza kadar yapilan alisveriste tem urune hizmet bedeli almiyoruz gibi bisey herhalde komisyon almiycaklar onun icin orada baktim 1748591955 Birde 3080 pcle girisi eski tiplerden mi elimde 600w pcle kablosu var...
  8. P

15k ya bulfum bende zaten ama altini bulamadim saglik olsun 1748591094 Biraz marka takintim var dogru malesef bu konuda kendimi zorlasamda vazgecemiyorum kasada hersey msi olunca msi yoneldim direkt ekran kartinda da
  9. P

MIningli oldugunj nasil anlarim peki
  10. P

15k civari altina bulamiyorum iyi mi
  11. P

Elimde kullandigim b580 var ve satmayi dusunuyorum hatta birisi ile anlastim bile zamaninda nvidia kullandigim icin intele gecince cok geride kalmis hissediyorum butcem fazla olmadigi icin ikinci el msi 3080 almayi dusunuyorum hala is gorur mu 1080p monitor var 2k yapmayi dusunuyorum onu da
  12. P

Discord sunucusunda doxlandım

Tesekkur ederim
  13. P

Kardesim yasim 20 de bu zaten sanal ortamda pek bulunan bir insan degilim doxun ne oldugunu bile simdi ogrendim sence normal degil mi
  14. P

Yani asil merak ettigim bu yontem ile cihazimdaki fotograf videolara erisebilirler mi o sirada pc deydim telefonuma kadar girebilirler mi?
  15. P

Merhaba sunucuda seste tek basima takilirken adamin biri gelip doxing yazalim mi dedi bende haliyle reddettim ne oldugunu bile bilmiyordum o zamana kadar neyse tamam dedi yayin acti bir anda discord id mi kopyalayip cmd gibi bisey acikti oraya yapistirdi o sirada endise ve acele ile ss almayi...
Geri