penguenman isimli üyenin son içerikleri

1. penguenman

🔥İndirim Xiaomi 27 İnç 2k 180 Hz 1ms Gaming Monitor G27qi Eu 8.989₺

Kendi sitesinde 11 K PTT AVM satıyor 45 K :)
  2. penguenman

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Seçili Aksesuarlarda 3 Al 2 Öde Geldi

3 al 2 öde Daha önceki kampanyalarından klavye mouse kulaklık set çıkartmıştım, gayet uygun fiyattaydı. Şimdi o 5-6 ay önceki ürün zenginliği çeşitliliği yok ama bakmakta fayda vardır.
  3. penguenman

🔥İndirim Yds Uktm 8058 GTX -Haki 4.890,00 TL

https://www.ydsshop.com/yds-uktm-8058-gtx-kislik-haki-1974 Aynı ürünün kışlık olanı -20 diye açıklaması var.
  4. penguenman

Askeri operasyonel botlar üretip satıyorlar. Sağlamlığı tartışılmaz bir konu ve taşıdığı özelliğe göre fiyat çok makul. Rtx ararsan Nvidia serisine bak derim yalnız suya dayanıklı değiller.
  5. penguenman

YDS Stoktaki numaralar da görselde görünüyor. Aynı modeli GTX olmayan türü 2k daha düşük Ayrıca GTX özelliğine sahip iyi fiyat denilebilir ürünler mevcut
  6. penguenman

🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

Bu tür bir monitör veya soundbar alma konusunda çok kararsız kalıp soundbar aldım. Ama maalesef şöyle bir gerçeklik var ki apartmanlar için uygun bir ürün değiller. Sesini rahatlıkla açamadıktan sonra 2 li hoparlör almak daha mantıklı. Böyle telefon çalacağı zaman cızır cızır edenlerden :) Şaka...
  7. penguenman

🔥İndirim Asics Gel-1130 Bej Günlük Spor Ayakkabı 4434₺

Kendime almıştım WP modellerinden. Ayak numaramı denedim mağazada böyle tam oturur gibi oldu, dedim giydikçe biraz daha salar kendini açar. Yok, mümkün değil ayakkabıda genişleme vs olmadı.
  8. penguenman

❌İndirim Bitti! Jack Wolfskın Woodland 2 Texapore Mıd M Erkek 44.5 Eu Bot 2.575,00tl

Aman aman absürt fark yok ama Goratex daha iyi. Türkiye şartlarında, mevsimlerinde Texapore de fazlasıyla konfor sağlar. Bütçene hangisi uygunsa tercih edilebilir.
  9. penguenman

❌İndirim Bitti! Jack Wolfskın Woodland 2 Texapore Mıd M Erkek 44.5 Eu Bot 2.575,00tl

Merrel Goratex kullanıyor Wolfskin Texapore
  10. penguenman

🔥İndirim Merrell Erkek Thermo Snow Grip Mid Wp Siyah 6.499,99tl

Merrel Thermo 44 numara ve yukarısı için fiyatlama 41 ve 41.5 da mevcut
  11. penguenman

Etek Altı Traş İçin Önerileriniz

Biraz kilo biraz da alerji kaynaklı jilet bende de sorun çıkarıyor.
  12. penguenman

Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde🟡🔵

10 yıl sonra Anadolu' un ucra bir köy takımının teknik direktörlüğünü yaparken İsmail Eagle: Fenerbahçe' yi şampiyonlar ligine götüren binim. Karakterli bir kadrom vardı, hepsi gözümün içine bakıyordu, bende karakterliyim.
  13. penguenman

Etek Altı Traş İçin Önerileriniz

Kullandığım bir makine vardı, bozuldu. Baya uzun zamandır kullanıyordum. Şimdi yeni bir şey bakma vaktidir. Kullandığı ve memnun kaldığı makinesi olan, krem öneren veya başka önerileri olan?
  14. penguenman

🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi Cg7114 Capriccio 1.031,45tl

Ufesa Filtre Kahve Makinesi Kullanan, tecrübe eden varsa aleti ayrıca bilgilendirme yaparsa iyi olur.
Geri