penguenman isimli üyenin son içerikleri

1. penguenman

Mouseta dpi ne işe yarar?

Hakkını ver ama, kötü mü açıklama? :D
  2. penguenman

Mouseta dpi ne işe yarar?

Kısaca söylemek gerekirse monitöründeki imlecin maksimum hareket edebileceği hız. Oyun dilinde söylemek gerekirse sensivity gibi düşün. Ne kadar düşük o kadar yavaş hareket ne kadar yüksek o kadar hızlı hareket. Kullanım amacına bağlı ama düşük seviye oyunlarda iyidir. 50000 olmasının bir zararı...
  3. penguenman

Öneri Hesaplı tablet önerisi istiyorum.

Umarım çıkmaz öyle sorunlar diye ummaktan başka çare yok :) Bunun bi tık üstüne gitsem fiyat birden yükseliyor maalesef.
  4. penguenman

İncehesap sorunlu bir ürün satmaz diye düşündüm aslında. Gaming gecesinden 3700e aldım
  5. penguenman

Blackview Tab70WIFI Tablet Youtube videoları seyretmek ve ders çalışmak için yeterli midir? Çizim vs türden şeyler için değil diyelim ki KPSS için.
  6. penguenman

VA Panel Mi Yoksa IPS Panel Mi ?

Oyun ağırlıklı ise IPS tercih edilmeli. Grafik tasarım vs için de IPS Ama yok ben günümü film dizi seyrederek geçireceğim diyorsan VA fiyat olarakta daha makul bir seçenek olacaktır. 1775850177 Oyuna göre de değişiklik verebilir tabi ki. Rekabetçi oyunlar için IPS iyidir. Hikayeli oyunlar için...
  7. penguenman

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

Ne demek tartışma yok? AMD kullananların... :) Daha önce laptop ile 3050 kullandım uzunda bir süre beni götürdü, ekran kartlık bir sorun yaşamadım. Şimdi 4070 super kullanıyorum. AMD kartlarda olan Wattman benzeri bir sorun yaşadım, bir kaç ayarla bu da çözüldü ve gayet stabil çalışıyor. Memnunum.
  8. penguenman

Katılımevim vb yerler ile alışveriş yapmak ne kadar güvenli?

Bu konuda yaşadığınız olumlu - olumsuz deneyimler var mı? Girmek veya uzak durmak ne kadar mantıklı?
  9. penguenman

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı 900 ml 98 TL ( Prime kargo bedava )

Uni Baby Farklı sitelerde ürün fiyatı kadar kargo ücreti var.
  10. penguenman

Tıraş makinesi önerşsi

Fiyat performans olarak mükemmel
  11. penguenman

XSIDE ACTIVE Bej Slim Fit Erkek Eşofman Altı ( Jogger ) 399,99 TL

LCW Sadece bu renge ait bedenler var, diğer renklerde siyah hariç S ve S-M mevcut. Yaz için inanılmaz bir rahatlık. 9 ay öncesinde 800 TL kadar bir fiyata almıştım antrasit rengini, şimdi bedeni yok olsa alacaktım 3-4 tane daha. Bu güne kadar kot vs pantolon giyerek kendime işkence etmişim diyorum.
  12. penguenman

Age Of Empires II nereden indirebilirim?

Nasıl indirebileceğimi çözemedim ben o_O
  13. penguenman

ARİEL 15 KG DETERJAN 844 tl

https://forum.donanimarsivi.com/konu/abc-deterjan-matik-beyazlar-renkliler-6-kg-169-90tl.1214213/ 6 kilo 169 a ABC var.
  14. penguenman

İnno3d 5070 mi zotac 5070 mi

Geri