penguenman isimli üyenin son içerikleri

1. penguenman

🔥İndirim Braun Bs1000 Vücut Tüy Kesme Makinesi + Tarak Pil ve Temizleme Fırçası 759 TL

Kullanıcı yorumları fazlasıyla olumsuz görünüyor.
  2. penguenman

🔥İndirim MSI Cyborg 15 A13ve-1863xtr Dizüstü Bilgisayar 38.999,00tl

MSI Vade farksız 9 taksit imkanı da mevcut Bu fiyat aralığında daha iyisi varsa öneri olarak yorumlara alabiliriz.
  3. penguenman

❌İndirim Bitti! Signal Üçlü Koruma Diş Macunu 8x120 Ml 543 TL

Çölyak değil, glüten intöleransı diyorlar. Herhangi bir diş macunu kullandığımda ağız bölgemde rahatsızlıklar hissediyorum. Aynı şekilde hamur işi de yememem gerekiyor. Yaratılış kusurları
  4. penguenman

Alerji sorunları olunca fosfor falan umurunda çok olmuyor insanın.
  5. penguenman

Glütensiz olsaymış olurmuş. Diğerleri yara yapıyor.
  6. penguenman

Dünya Kupası'na Kötü Başladık !

Ounachu forvetimiz olsa kanatta Barış oynadığı sürece yine orta gol oynayamazsın. Barış orta yapmayı bilmiyor ama onunla kanat organizasyonları, orta gol oyunu oynamaya çalışıyoruz. Tek sorun santrafor olmaması değil. Ülke olarak Kerem, Barış öncelikle bunların futbolcu olmadığını anlamamız...
  7. penguenman

🔥İndirim Zotac Geforce RTX 5070 Ti Gamıng Solıd Sff - 47.939 TL

4070 Super var bende. Hatrı sayılır bir süre beni götürür o.7000 lerde görüşürüz
  8. penguenman

❌İndirim Bitti! Steelseries Aerox 9 Rgb Kablosuz Oyuncu Mouse 2596 Tl (Vatan Mağazalarında)

Ateş ederken oyunun heyecanından yan tuşa parmağım değiyor ve silah değiştiriyor bu yüzden çok kez savaşı kaybetmişliğim var :/
  9. penguenman

Öneri Hesaplı tablet önerisi istiyorum.

Aldığım kişi basit kullanımlar için memnun kaldı ama tableti dik konumda kullanınca kenarlara yakın yerlerde dokunmatik sorunu yaşadığını iletti. Belki basit bir kalibrasyon sorunudur bilmiyorum. Ben elime almadığım için kontrol edemedim,iade talebi açtım
  10. penguenman

Mouseta dpi ne işe yarar?

Hakkını ver ama, kötü mü açıklama? :D
  11. penguenman

Mouseta dpi ne işe yarar?

Kısaca söylemek gerekirse monitöründeki imlecin maksimum hareket edebileceği hız. Oyun dilinde söylemek gerekirse sensivity gibi düşün. Ne kadar düşük o kadar yavaş hareket ne kadar yüksek o kadar hızlı hareket. Kullanım amacına bağlı ama düşük seviye oyunlarda iyidir. 50000 olmasının bir zararı...
  12. penguenman

Umarım çıkmaz öyle sorunlar diye ummaktan başka çare yok :) Bunun bi tık üstüne gitsem fiyat birden yükseliyor maalesef.
  13. penguenman

İncehesap sorunlu bir ürün satmaz diye düşündüm aslında. Gaming gecesinden 3700e aldım
  14. penguenman

Blackview Tab70WIFI Tablet Youtube videoları seyretmek ve ders çalışmak için yeterli midir? Çizim vs türden şeyler için değil diyelim ki KPSS için.
Geri