penguenman isimli üyenin son içerikleri

1. penguenman

Katılımevim vb yerler ile alışveriş yapmak ne kadar güvenli?

Bu konuda yaşadığınız olumlu - olumsuz deneyimler var mı? Girmek veya uzak durmak ne kadar mantıklı?
  2. penguenman

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı 900 ml 98 TL ( Prime kargo bedava )

Uni Baby Farklı sitelerde ürün fiyatı kadar kargo ücreti var.
  3. penguenman

Tıraş makinesi önerşsi

Fiyat performans olarak mükemmel
  4. penguenman

XSIDE ACTIVE Bej Slim Fit Erkek Eşofman Altı ( Jogger ) 399,99 TL

LCW Sadece bu renge ait bedenler var, diğer renklerde siyah hariç S ve S-M mevcut. Yaz için inanılmaz bir rahatlık. 9 ay öncesinde 800 TL kadar bir fiyata almıştım antrasit rengini, şimdi bedeni yok olsa alacaktım 3-4 tane daha. Bu güne kadar kot vs pantolon giyerek kendime işkence etmişim diyorum.
  5. penguenman

Age Of Empires II nereden indirebilirim?

Nasıl indirebileceğimi çözemedim ben o_O
  6. penguenman

ARİEL 15 KG DETERJAN 844 tl

https://forum.donanimarsivi.com/konu/abc-deterjan-matik-beyazlar-renkliler-6-kg-169-90tl.1214213/ 6 kilo 169 a ABC var.
  7. penguenman

İnno3d 5070 mi zotac 5070 mi

8. penguenman

Age Of Empires II nereden indirebilirim?

Klasik olan eski versiyona erişmem lazım. Ondaki tat hiçbirinde yok çünkü. Erişebileceğim güvenilir bir yer var mı?
  9. penguenman

ABC DETERJAN Matik Beyazlar & Renkliler 6 Kg 169,90TL

ABC toz deterjan 750 TL üzerine de %10 indirim mevcut Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde fiyat daha fazla görünüyor Trendyol 375 TL Hepsiburada 890 TL
  10. penguenman

“Netanyahu öldü mü?” sorusu gündeme geldi.

Bu kişi İsrail' de bile değildir ki, ne işi var füzeler fırlatılırken ülkesinde?
  11. penguenman

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR PARÇLARINDA %15 İNDİRİM

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-7-9800x3d-soket-am5-5-2ghz-96mb-120w-4nm-tray-kutusuz-islemci.html Bunun fiyat iyiymiş aslında
  12. penguenman

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Aynı ürünü bende telefon için düşünüyorum ama ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum. 65W piyasada çok pahalı
  13. penguenman

Zamunda ve Arenagb kapanmış

Yok hocam hiç bilmiyorum
  14. penguenman

🔴Oyunların Devlet Denetiminden Geçmesinde İlk Adımlar Atıldı! 🔴 GÜNCELLEME!

Sokağa çıkan çocukların can güvenliğini sağlayın. Evinde oturan, oyun oynayan çocuğun kimseye bir zararı yok.
Geri