Çölyak değil, glüten intöleransı diyorlar. Herhangi bir diş macunu kullandığımda ağız bölgemde rahatsızlıklar hissediyorum. Aynı şekilde hamur işi de yememem gerekiyor. Yaratılış kusurları
Ounachu forvetimiz olsa kanatta Barış oynadığı sürece yine orta gol oynayamazsın. Barış orta yapmayı bilmiyor ama onunla kanat organizasyonları, orta gol oyunu oynamaya çalışıyoruz. Tek sorun santrafor olmaması değil. Ülke olarak Kerem, Barış öncelikle bunların futbolcu olmadığını anlamamız...
Aldığım kişi basit kullanımlar için memnun kaldı ama tableti dik konumda kullanınca kenarlara yakın yerlerde dokunmatik sorunu yaşadığını iletti. Belki basit bir kalibrasyon sorunudur bilmiyorum. Ben elime almadığım için kontrol edemedim,iade talebi açtım
Kısaca söylemek gerekirse monitöründeki imlecin maksimum hareket edebileceği hız. Oyun dilinde söylemek gerekirse sensivity gibi düşün. Ne kadar düşük o kadar yavaş hareket ne kadar yüksek o kadar hızlı hareket. Kullanım amacına bağlı ama düşük seviye oyunlarda iyidir. 50000 olmasının bir zararı...