penguenserkan isimli üyenin son içerikleri

1. penguenserkan

Oyunlarda VSYNC Çalışmıyor

hepsi
  2. penguenserkan

Oyunlarda VSYNC Çalışmıyor

Arkadaşlar oyunda vsync on yapıyorum fakat fps max gibi davranıyor bunu nası düzeltebilirim
  3. penguenserkan

End yumurtamız kayboldu yardım

x0 y0'da değil dünyaya doğduğun ilk yerde (pusula bulursan gösterir) 1750956427 buldum.
  4. penguenserkan

Portaldan gittigi icin x0 z0 da oluyomus sanirim oraya bakicaz
  5. penguenserkan

HOcam end ejderhasini kestik arkadas yumurtaya sag tik yapmis yumurta da portaldan gitti diyor nereye gitmiş olabilir?
  6. penguenserkan

Inibal ne zaman açılacak

Ininal uzun bir suredir kapali ne zaman acilir iceride param kaldi...
  7. penguenserkan

Son 1 Haftadır İnternette Sorun Yaşıyorum

odamda telefonumda 25 bilgisayarımda 10 çekiyor (problem pcde)
  8. penguenserkan

aradı. hız problemini seçtik numaradan. 48 saat içinde çözülecekmiş ama aklıma takılan şey şu: normalde ben bilgisayarımı odamda 7 8 ay kullandım 40 50mbps çekiyordu (modem dibinde 60mbps) ama sadece son hafta 5 10mbps ye düştü problem ne sizce
  9. penguenserkan

dün biraz ikna ettim bugün arar umarım :D
  10. penguenserkan

Son 1 haftadır internet rezalet oyundan atıyor, adamlar ışınlanıyor vs. normalde download 60 70 mbps civarında olurdu ama artık böyle. bunu nasıl düşürebilirm. babam da turktelekomu aramıyor
  11. penguenserkan

10K 11k civarı laptop önerisi

kuzenime laptop alıcaz oyun felan oynanmayacak ama yine de en iyi alabileceğimiz laptobu istiyoruz öneriniz nedir
  12. penguenserkan

Nvidia Alt + Z Sesimi almıyor

arkadaşlar f4 ile kayda başladıktan sonra sesimi almıyor uygulama seslerini alıyor ama mikrofonumdan gelen sesleri almıyor yardımcı olur musunuz
  13. penguenserkan

İntro nasıl satın alabilirim?

evet bu siteyi biliyorum ama biraz basit kaçıyor efektleri. after effects tarzına yakın intro çok yok 1746862623 animasyon istemiyorum yazı olması çok güzel olur
  14. penguenserkan

İntro nasıl satın alabilirim?

Arkadaşlar merhaba bir ay içerisinde youtube kanalıma minecraft videoları vesaire çekeceğim ve kanalım için intro yaptırmak istiyorum. Gerçi intro meseleleri bayağı 2018'de kaldı ama benim çok hoşuma gidiyor after effects/c4d/blender gibi programları kullanıyorlar sanırım. Yabancı bir arkadaş...
  15. penguenserkan

Bilgisayardaki sesler farklı kanallardan geliyor

f3+s yaptım düzeldi sesleri yeniliyordu sanırım
Geri