Mutlu etmesi çok lazım bişey değil sadece ders için kullanacağımdan ötürü. Bilgisayara ek olarak alıcam onun da nedeni pdf denemeleri kitapları falan daha ucuza çözebilmek ders videoları izlemek çok lüks aramıyorum yani
1754833452
Samsung olmak zorunda da değil çoğu markaya açığım
Pek bi isteğim yok açıkcası, 2-4 sene götürücek bi tablet lazım olabildiğince fiyat performans ve beni bu süreçte üzmeyecek kitapların pdflerini falan rahatça kaldıracak bi tablet arıyorum. İçinden kalem çıkarsa fazlasıyla güzel olur.
YKS için istiyorum bu arada
Max 7k
Fotoğrafçılığa Video çekmeye başlamak falan istiyorum, kamerayla yapmak istiyorum ama bütçem biraz kısıtlı. Aynasız kameraların daha iyi olduğuyla alakalı falan bir ton video izledim. Hani şu DSLR devri yakında bitecek tarzda olanlardan. Sonuç olarak bi kamera almak istiyorum bu kamerayla...
Dolar 35-40tl sabit durur cepler dolar ardından 20-30'a düşürürler maksat düzelttik demek için
1688203774
He bide o vardı dimi baba ya açsana onu biraz neler vardı ben en son cübbeli bi adamdan dinliyodum öldü heralde :kekw:
Pixel Car Racing internetsizdi heralde yanlışım varsa düzeltin onda baya oynarsın
1688072846
Şimdi baktım Google Play etiketlerinde internetsiz yazıyor bence bir şans verin