pentagram007 isimli üyenin son içerikleri

1. pentagram007

İCloud verileri eşzamanlanmıyor

Merhaba. Sorunu çözebildiniz mi?
  2. pentagram007

165 hz monitör sıkıntısı doğrumu?

Ben Asus Tuf kullanıyorum sorun yaşamadım.
  3. pentagram007

Dark Maxima V20 - V30 ya da alternatif tavsiyeler.

Selamlar arkadaşlar. Bilgisayar kasam çok eski ve f/p kasa araştırması yaptım. En dolu ve modern olarak bu fiyat bandında Dark Maxima V20 ve V30 kasasını buldum. Type-c girişi, kumandalı argb kontrolcülü fanları, genişliği, mesh ve toz filtreleri olması cezbetti. Normalde bilindik markalara...
  4. pentagram007

DDR4'e geçiş Anakart + Ramler ve İşlemci

A520 genelde mAtx var hocamdiğerleri çok aşırı yüksek fiyat geldi ya da ben bulamadım. MAtx olarak bu kafama yattı bir tek ama bu da mAtx işte ilerisi için kısıtlıyor beni...
  5. pentagram007

DDR4'e geçiş Anakart + Ramler ve İşlemci

Merhaba arkadaşlar. Geçen de sormuştum ama yanlış yazmışım ramleri düzenleme yaptım. ASUS M5A97 EVO anakart, AMD FX 8350 işlemci ve Kingston HyperX Savage 8x2 16GB 1600 CL9 RAM, RogStrix RX570 sistemim var. DDR4'e geçiş için özellikle mATX değil "ATX" anakart ve ASUS tercih ettim bu sebeple...
  6. pentagram007

DDR3 sistemden DDR4 R5 5500 sisteme geçmek

Anakart ATX değil de micro ATX olunca uyguna düşüyor. Ben ATX olduğu için bunu seçtim. Bir de Asus'un o model mAtx olanını ısıdan dolayı tavsiye etmediler.
  7. pentagram007

DDR3 sistemden DDR4 R5 5500 sisteme geçmek

Merhaba arkadaşlar. ASUS M5A97 EVO anakart, AMD FX 8350 işlemci ve Kingston HyperX Savage 1600 CL9 RAM sistemim var. DDR4'e geçiş için ATX anakart ve ASUS tercih ettim bu sebeple ASUS Prime B450 Plus 4400 + Ryzen 5500 + Kingston HyperX Beast 3200 CL16 olarak maliyeti 4915 TL tutuyor. Kasım...
  8. pentagram007

Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6 alınır mı?

Teşekkür ederim. Kronik sorunu olmayan monitör yok sanırım. Eskiden beri Samsung alırım aslında.
  9. pentagram007

Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6 alınır mı?

Selamlar arkadaşlar. Bir süredir monitör almaya çalışıyorum fakat çok kararsız kaldım. Asus ips monitölerden alacaktım fakat çok fazla ölü piksel ve ışık sızması şikayeti varmış. Samsung Odyssey monitörlerin de ghosting kronikleşmiş. Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display)...
  10. pentagram007

Apu sistemde ram eklemek faydalı olur mu?

Kesinlikle performans artışı olur.
  11. pentagram007

HnG Service not installed properly, please reinstall...

Aynı sorun bende de var. Oyun harici HDD'ye kuruluydu. Fsp yükseltmek için kaldırıp SSD'ye kurdum ve bu hatayı veriyor. Epic Games'den almıştım. Defalarca kez denedim düzelme yok. Bu oyun hakkına çok şikayet varmış birçok konuda.
Geri