PenTiumM42 isimli üyenin son içerikleri

1. PenTiumM42

🔥İndirim Puma Rbd Break Low Unisex 2375TL

eyv hocam düzelttim
  2. PenTiumM42

🔥İndirim Puma Rbd Break Low Unisex 2375TL

https://www.pazarama.com/rbd-break-low-unisex-beyaz-sneaker-ayakkabi-40258606-p-4069156623101?magaza=korayspor ben satın aldım ve beğendim pazarama linki attım amazonda ve trendyolda da vr bnce güzel değerlendirilebilir
  3. PenTiumM42

Yardım Logitech g502 hero donma sorunu

herkese merhaba bu ayda 2 kere yaşadım bu sorunu pcyi açıyorum hiçbir yere tıklayamıyorum mouse sadece hareket ettirebiliyorum oda 15-20 fps olmuş gibi dona dona ilerliyor sorunları hep eski yazılımı silip yenisini aynı şekilde yükleyip çözüyorum güncellemeler hepsi aynı aslında ama niye böyle...
  4. PenTiumM42

Yardım ARGB FAN RENKLERİ İÇİN HERHANGİ RGB KUMANDA UYGUN OLURMU

https://shbd.io/s/qSG0bkhZ şöyle bişey buldum ama işini görür mü bilmiyorum
  5. PenTiumM42

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400/200₺ Kod (10 Mart)

@elemin gel reis bugün mutlu ol
  6. PenTiumM42

5070 siyah ekran sorunu

şimdi öyle yaptım hocam bi problem yok düzeldi
  7. PenTiumM42

5070 siyah ekran sorunu

kicke giriyorum mesela ekran siyah oluyor sağ alttan masaüstü ne dönme vr mesela basıyorum masaüstü gözükmüyor alt tabdan sekmeler arasında geçiş yapabiliyorum ama sekmeler gözükmüyor yayını izleyemiyorum mesela 1773073226 en iyisi hocam
  8. PenTiumM42

5070 siyah ekran sorunu

ya hocam ürünü alalı 3-4 ay oldu bi sorun yoktu bugün güncellemyi yaptım 2 mart da çıkmış snra böyle olmaya başladı sürücüleri komple sildim eski sürücüyü yükledim şunalık bişey yok bi sonraki güncellemeyi yapmıcam
  9. PenTiumM42

5070 siyah ekran sorunu

yeni sürücüyü kurdum 595.71 fkat durup duruken siyah ekran yiyorum bazenleri kendini resetliyor yada bn resetliyorum görüntü vr fakat siyah sekmeleri vs. görebiliyorum bu hatayı alan var mı arkadaşlar
  10. PenTiumM42

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400/200₺ Kod (8 Mart)

fdhslkfjh vlla aynı şekil bekliyoruz
  11. PenTiumM42

Anakart iadesi mümkün mü?

eyv hocam
  12. PenTiumM42

Anakart iadesi mümkün mü?

asus demi hocam bir de sorun ne yaşıyosunuz bnde o anakrtı almayı düşünüyorum
  13. PenTiumM42

2.el anakrt yamuk geldi ve usb 3.0pini yamuk

bu olaylardan dolayı 2.el ürünlerine ön yargım var
  14. PenTiumM42

Claw's Raptor 80X30CM RGB mousepad

Yani RGB falan banada fiyat performans gibi geldi hocam bu fiyata bedava acikcasi
Geri