dolanırken denk geldim 7600mhz cl 36 16gb*2 bu fiyat bana değişik geldi bu fiyata genelikkle 6000mhz modeller var acaba çip ürecitisi vs problemli mi bilgisi olan var mı...
foto< hocam tedirgin edende bu bi yandan 24 pin öpüyor bildiğin büyük ihtimalle iade edip tek fanlı bitane alıcam bi arkadaş yazdı aide alırlar diye ama sizcede alırlar mı hocam
1776116993
1-2 ay oluyor 6000mhz cl36 daha paketini açmadım bile
am5 için almıştım aslında 7800x3d veya 9600x alırsam kullanırım diye ama bu çok devasa büyükmüş bide incehesaptan aldım fakat termal macunu kullandım geri alırlarmı ondan da şüpheliyim
agalar sa ufaktan am5 sistem topluyorum ram aldım ekran kartımı güncelde kullandığımı takıcam bugün cpu soğutucu aldım (segotep fz6 pro) ama anakart microatx olduğu için baya sıkış tıkış oldu bunu almamın sebebi kulanan arkadaşlar memnundu ve hem am4 hemde am5 te kullanılabildiği için böyle bir...
https://www.pazarama.com/rbd-break-low-unisex-beyaz-sneaker-ayakkabi-40258606-p-4069156623101?magaza=korayspor
ben satın aldım ve beğendim pazarama linki attım amazonda ve trendyolda da vr bnce güzel değerlendirilebilir
herkese merhaba bu ayda 2 kere yaşadım bu sorunu pcyi açıyorum hiçbir yere tıklayamıyorum mouse sadece hareket ettirebiliyorum oda 15-20 fps olmuş gibi dona dona ilerliyor sorunları hep eski yazılımı silip yenisini aynı şekilde yükleyip çözüyorum güncellemeler hepsi aynı aslında ama niye böyle...