PenTiumM42 isimli üyenin son içerikleri

1. PenTiumM42

Lexar 7600mhz ram bu fiyat anormal değil mi

dolanırken denk geldim 7600mhz cl 36 16gb*2 bu fiyat bana değişik geldi bu fiyata genelikkle 6000mhz modeller var acaba çip ürecitisi vs problemli mi bilgisi olan var mı...
  2. PenTiumM42

Çözüldü✓ Yeni /Gpu/ Beyler Hayırlı Olsun Alırım

bol fpslerin olsun hocam
  3. PenTiumM42

Cpu soğutucu taktım fakat çok büyük gibi

Peki hocam söylediğim işlemcileri tek fanli başka bir CPU soğutucusu ile soğutma imkanı var mı sizce
  4. PenTiumM42

foto< hocam tedirgin edende bu bi yandan 24 pin öpüyor bildiğin büyük ihtimalle iade edip tek fanlı bitane alıcam bi arkadaş yazdı aide alırlar diye ama sizcede alırlar mı hocam 1776116993 1-2 ay oluyor 6000mhz cl36 daha paketini açmadım bile
  5. PenTiumM42

hocam ramleri rgb falan almıştım biraz görsellik olur diye de böyle olunca bi tık hevesim kursağımızda kaldı ddr5 için lancer blade rgb almıştım
  6. PenTiumM42

am5 için almıştım aslında 7800x3d veya 9600x alırsam kullanırım diye ama bu çok devasa büyükmüş bide incehesaptan aldım fakat termal macunu kullandım geri alırlarmı ondan da şüpheliyim
  7. PenTiumM42

ya hocam akılımdaki diğer soru ddr5 lancer blade rgb ram aldım ondada böyle olursa rgb almamın hiçbir anlamı kalmıyor çünkü gözükmüyor
  8. PenTiumM42

agalar sa ufaktan am5 sistem topluyorum ram aldım ekran kartımı güncelde kullandığımı takıcam bugün cpu soğutucu aldım (segotep fz6 pro) ama anakart microatx olduğu için baya sıkış tıkış oldu bunu almamın sebebi kulanan arkadaşlar memnundu ve hem am4 hemde am5 te kullanılabildiği için böyle bir...
  9. PenTiumM42

🔥İndirim Puma Rbd Break Low Unisex 2375TL

eyv hocam düzelttim
  10. PenTiumM42

🔥İndirim Puma Rbd Break Low Unisex 2375TL

https://www.pazarama.com/rbd-break-low-unisex-beyaz-sneaker-ayakkabi-40258606-p-4069156623101?magaza=korayspor ben satın aldım ve beğendim pazarama linki attım amazonda ve trendyolda da vr bnce güzel değerlendirilebilir
  11. PenTiumM42

Yardım Logitech g502 hero donma sorunu

herkese merhaba bu ayda 2 kere yaşadım bu sorunu pcyi açıyorum hiçbir yere tıklayamıyorum mouse sadece hareket ettirebiliyorum oda 15-20 fps olmuş gibi dona dona ilerliyor sorunları hep eski yazılımı silip yenisini aynı şekilde yükleyip çözüyorum güncellemeler hepsi aynı aslında ama niye böyle...
  12. PenTiumM42

Yardım ARGB FAN RENKLERİ İÇİN HERHANGİ RGB KUMANDA UYGUN OLURMU

https://shbd.io/s/qSG0bkhZ şöyle bişey buldum ama işini görür mü bilmiyorum
  13. PenTiumM42

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400/200₺ Kod (10 Mart)

@elemin gel reis bugün mutlu ol
  14. PenTiumM42

5070 siyah ekran sorunu

şimdi öyle yaptım hocam bi problem yok düzeldi
Geri