gamegarajla pek alakam yok ama bugün bir tanıdığım sordu ben de dedim bilmiyorum tek bildiğim kendileri yapıyorlar sanırım bazı parçaları diye biliyorum ama böyle yüzde 10 falan eminim genel olarak markayı sordu güvenli midir diye 5070 32gb ram falan istiyorum dedi laptop olarak en ucuz bulduğum...
intelin turbo ile temel frekansı da birbirlerine uzak bide ya neyse hacı gelecekteki parası olan halim düşünsün şuan kafayı yoramam teşekkür ederim yardımın için
kanka soğutucu gibi bir şey taksam bile yine de bir fark yaratır mı yani çünkü 12400fin güç kullanımı nerde 14600k nerde bu vrmler o güç aktarımını kaldıramadığı sürece taksam nolcak
ikinci el marketini biraz zor bulurum burda hocam burda öyle bir kültür pek yok millet ya tutuyo ya da alan böyle mağazalar olursa onlara veriyor uğraşmıyorlar pek facebook gruplarıyla onlarla bunlarla
bütün layout aynı lan yemin ediyorum başka seçeneğim olsa düşünmeden onu alırdım da adamların ellerinde tek msi vardı performans düşüklüğü ne kadar olur underclock ya da volt her neyse yapsam kurtarır mı belki yeni bi ana kart bulana kadar?
yok kanka bu ssd coverı olan ddr4 bir model m-p falan olması lazım 2 dakka bi bakayım linki varsa https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4
1768779363
kafamı kurcalayan da bu işte çipseti neyse okey hoş ama soğutucusu yok msi zaten söylememe gerek yok bu fiyat aralıklarına uğraşmıyorlar...
arkadaşlar 12400f var bende toplama olarak almıştım ve içindeki anakartını bu anakart ile değiştirmiştim 2 ssdye ihtiyacım var diye ve zamanında da satar üstüne koyar toplarım dediğim için hiç şey yapmadım upgrade edersem daha iyi vrm soğutuculu bir şey mi alsam diye bakmadım ve şuan ki...
benim diyeceğim bir şey kalmadı valla kusura bakma bi internete bakmayı deneyebilirsin birde windows uygulamalardan performans ayarları var kanka uygulamaya göre seçebiliyorsun belkide ekran kartından görüntü almadığından hepsini performanstan çekmiştir bilgisayar onu da kontrol et
rgb zerre umrumda değil benim bildiğim kadarıyla ram kitim de yüksek kabul edilen kitlerden değil bu t force vulcan z kırmızı olanlardan kasamın bilgilerinde de 165mm maks cpu yazıyordu eğer sığarsa direkt yapıştırıcam bunu