Yok knk valla bulamadim
1779744026
Hocam hepsi 40 üstü diyor indirim içinde adam 1500 tl düşüyor o da zaten param güvende ye gidiyor gene 40k gelmiş oluyor
Hocam şöyle zaten rtx 4050 kasaların ikinci el fiyatları genelde 30 35k oluyor bunu baz alarak söyledim
1779742226
Ya bütçem 30 35k işte katana yanlış hatırlamıyorsam 34k artı bir sene garantisi vardu
1779742398
Hocam benim oynadığım oyunlar genelde çok ekran kartı gücü çekmiyor ets 2 GTA 5...
Herkes diyor ki kendini geliştir ama kendimi nasıl geliştirebilirim ve ayrıca tavsiye ettiğiniz alanlar nedeni ile birlikte mesela az önce yaklaşık iki saat boyunca ilanlara baktım hiç birisi yeni mezun istemiyor bu durumda ne yapabilirim şuan da arduino,esp32 ve rp ye ilgim var bunlarla güzel...
i5 yeterince işimi görür bence mühendislik okuyorum aynı zamanda o kadar ağır oyunlar oynamıyorum
1776609066
Çevremdeki arkadaşlar diyor ki uzak dur şarjda drain gibi bazıları anakart yakıyor diyor da ya ben şimdiye kadar yakanı görmedim internette alternatif olarak ta asus tuf a15 kasası var...
Knk bunu sıfır aldıysan normal zaten bu sorun hemen ortaya çıkmıyor bi buçuk ya da iki yıl sonra bu sorun çıkıyor büyük ihtimalle sıfır almışsin ikinci elden çok yeni almışsın