Perestiş isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Şehir dışındaki bir mağazadan sipariş verebiliyormuyuz
  2. P

Nitro 5, A 15,Excalibur ve Katan 17 Hangisi Daha Mantıklı

Ben nitro 5 i5 i 45k buldum hxhchcb
  3. P

Yok knk valla bulamadim 1779744026 Hocam hepsi 40 üstü diyor indirim içinde adam 1500 tl düşüyor o da zaten param güvende ye gidiyor gene 40k gelmiş oluyor
  4. P

Hocam şöyle zaten rtx 4050 kasaların ikinci el fiyatları genelde 30 35k oluyor bunu baz alarak söyledim 1779742226 Ya bütçem 30 35k işte katana yanlış hatırlamıyorsam 34k artı bir sene garantisi vardu 1779742398 Hocam benim oynadığım oyunlar genelde çok ekran kartı gücü çekmiyor ets 2 GTA 5...
  5. P

İkinci el bakmıştım ben
  6. P

Hepsi de rtx 4050 olan kasadan bahsediyorum sizce hangisi en mantıklısı ve daha az kronik sorunludur.
  7. P

Öneri Max 35k 2.El-Sıfır Laptop Önerisi

Nitro 5 veya 16 rtx 4050 kasalı olanlar alternatifi de asus tuf a15 rtx 4050
  8. P

Öneri Acer Nitro 16 Modeli mi - Asus Tuf Modeli mi

Yerinde olsam en temizinden slayer alırım ikinci el ya da nitro 5 i7 rtx 4060 kasaları
  9. P

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH. OLAN YA DA OKUYAN

Herkes diyor ki kendini geliştir ama kendimi nasıl geliştirebilirim ve ayrıca tavsiye ettiğiniz alanlar nedeni ile birlikte mesela az önce yaklaşık iki saat boyunca ilanlara baktım hiç birisi yeni mezun istemiyor bu durumda ne yapabilirim şuan da arduino,esp32 ve rp ye ilgim var bunlarla güzel...
  10. P

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Alternatifi umarım işine yarar...
  11. P

ACER NİTRO 5 TAVSİYE VE KRONİK SORUNLAR

tmm hocam çok teşekkür ederim
  12. P

i5 yeterince işimi görür bence mühendislik okuyorum aynı zamanda o kadar ağır oyunlar oynamıyorum 1776609066 Çevremdeki arkadaşlar diyor ki uzak dur şarjda drain gibi bazıları anakart yakıyor diyor da ya ben şimdiye kadar yakanı görmedim internette alternatif olarak ta asus tuf a15 kasası var...
  13. P

ACER NİTRO 5 İ5 12500H RTX 4050 Sizce bu bilgisayarı almak mantıklı mı alanlarda altta yazabilirmı onlara bir kaç sorum var
  14. P

İkinci el victus RTX 4060

Knk bunu sıfır aldıysan normal zaten bu sorun hemen ortaya çıkmıyor bi buçuk ya da iki yıl sonra bu sorun çıkıyor büyük ihtimalle sıfır almışsin ikinci elden çok yeni almışsın
  15. P

İkinci el victus RTX 4060

Ya burada insanlar daha aktiftir diye bilerek buraya sordum daha önceki orada konu açıp cevap almayan çok kişi gördüm
Geri