Yeni bir sistem topluyorum her şeyi aldım aslında işlemciyide almıştım fakat bir yanlışlık oldu ve kargoya verilemeden iptal etti sistem. Sonrasında biraz düşündükten sonra yaklaşık 250-300tl daha ucuza İ5 10400F almak aklıma daha fazla yattı aralarında bildiğim kadarıyla sadece grafik işlemci...
Bu iki kasa arasında kaldım j24ün ön paneli mesh ve daha iyi bir hava akışı sağlayacağından eminim ama üst tarafa sıvı soğutma takılamıyor. Spec delta tarafında ise üst tarafa sıvı soğutma takılabiliyor fakat j24e göre daha az hava akışı az olacaktır diye düşünüyorum. Şuanda kararsızım o yüzden...
Bu kulaklıklardan hangisini tercih etmeliyim. Fiyat farkları fazla değil. Genel olarak oyun için kullanacağım ama muzik dinleyen ve film/dizi izleyende biriyim bu konuda hangi kulaklık daha tatmin edici olur.
GİGABYTE RX 5600xt gaming oc ile GİGABYTE RTX 2060 OC arasında kaldım sizce hangisini almalıyım maksimum bütçen 3400tl. Açıkcası rtx 2060 almayı düşünüyorum ama sıcaklık değerleri 75-80 arasında olduğunu gördüm bu durum beni birazcık soğuttu. rx 5600xt ile rtx 2060 yakın kartlar olsa da rtx...