@Adaçetin şu kaba tavrınız ve egonuz ile burdan uzaklaşmanızı istiyorum benim çok anladığım bişey değil ne yapacağımda seni ilgilendirmez çok bilgili olsam zaten burda konu açmazdım 1000fps alıyorum 540hz kulanıyorum benim için fps önemli değil ve sadece deneyimlemek istiyorum
Bunu çok düşündüm 6 ay ara bile verdim baska oyun oynamıyorum bariz belli bişeylerin ters gittiği çamur gibi oyun oynatmakta akıcılık 0
1767726729
Bi bahane felan üretiğim yok nadirde olsa kötü maçlar geçiriyorum ve düzenli olarak aim çalışan biriyim aimlabs 110k ve üzeri değerlerdeyim cidden...
Başka pc deneyimlemedim tam diyemem bütün sistemimi tek tek değiştirdim yeni ve farklı bi sistem geçmiş oldum ayrıca oyunu oynayan kişileri analiz ediyorum bambaska oyunları oynuyormuşuz gibi peak rank imo3 güncel yüce 2 lobide oynamaktayım 1.20-1.30kd %47hs oranıyla oynuyorum
Merhaba, Valorant oynuyorum, problem yaşıyorum; gecikme hissi var gibi, rakiplerimi gördüğüm anda ölüyorum. Prefire atılan yerlerde durmaktan bahsetmiyorum, oyunumda büyük bir gecikme problemi var. 700-800, yer yer 600 FPS alıyorum.
Ekipmanlarım:
540Hz BenQ monitör
Wooting 80HE klavye
Artisan...