Perimeth isimli üyenin son içerikleri

1. Perimeth

Yardım Borsa, kripto gibi yatırımlara girmek istiyorum. Destek verebilir misiniz?

bugün 500 koydum haftaya 1500 olsun demiyorum zaten. mert başaranın dediği gibi biraz yatırım yapmaya başlamak istiyorum sadece. tavsiyeler için teşekkür ederim. başka bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  2. Perimeth

Yardım Borsa, kripto gibi yatırımlara girmek istiyorum. Destek verebilir misiniz?

ne zaman nasıl girmek gerekir peki? 1743715874 niye çevremde 400 500 lirayla girenler var. Ben neden yapamıyorum? 1743715909 blockchain ne tam olarak onu da hiç bilmiyorum. Dediğim gibi bu konuda bilgim sıfır bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  3. Perimeth

Borsa ve kripto paralara yatırım yapmak istiyorum. Çevremde hiç kullanan insanlar yok. Nasıl yapacağımı, hangi siteden borsaya, hangi siteden kriptoya gireceğimi bilmiyorum. Borsa, hisse senedi gibi şeylerin farkını ve ne işe yaradığını da bilmiyorum. Öğrenciyim, cebime giren 300 500 lirayla...
  4. Perimeth

Ailem üniversiteden benim hakkımda bilgi alabilir mi?

anlatıyorum ama kendisi anlaşmak veya beni dinlemek yerine tartışma çıkartan birisi. burda konu hayırlı evlat olup olmama değil şimdiye kadar kendisine bi yanlışım olmadı. kendi kendine kavga çıkartan birisi anlayamıyorum
  5. Perimeth

Tanıdığı yok. 1738576137 Bu saçmalık değil mi? 1738576151 Bu daha da büyük saçmalıkmiş
  6. Perimeth

Selamlar iyi forumlar. Ankara Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. H İlk senemde hazırlıkta kaldım 2. hazırlık yılımdayım. Ailem hazırlıkta kalmama bile tepkiliydi. Geçtiğimiz hafta hazırlığı atlamak için bir sınav vardı ancak ben okulu bırakma düşüncesinde...
  7. Perimeth

Yeni kulaklık arıyorum önerebilir misiniz?

fazla kaliteli bir şey aradığımdan değil ama şimdiye kadar aldığım 2 kulaklık da 2 sene kadar gitti. bu da bi 2 3 sene gitse fazlasıyla yeterli bana o zaman yeni bilgisayar toplayıp yeni kulaklık alırım zaten
  8. Perimeth

kalitesinden ne kadar emin olabiliriz acaba
  9. Perimeth

İstediğim birkaç özellik var bu özelliklerde bişeyler önerirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden. Bütçemin 100 200 üstüne çıkabilirim ama 1200ün üstünde kesinlikle olmasın lütfen. Özellikler: -USB girişli -kumaş sarım kablo(masamın köşelerinde kopma yapıyor plastik olunca) -7.1 olması -kaliteli...
  10. Perimeth

Ekran Kartı sürücüsü

Yeni almış olduğum laptopa ekran kartı sürücüsü indireceğim. Ancak hangisini indirmeliyim bilmiyorum. Oyun da oynayacağım, ancak temel anlamda reklam ajansımın işlerini yapmak için aldım. Video, fotoğraf düzenleme ve reklam sunumları hazırlamak için de kullanacağım. NVIDIA Studio Sürücüsü mü...
  11. Perimeth

Öneri Yeni Kulaklık Arıyorum Önerebilir Misiniz?

Selamlar, iyi forumlar. 1000 lira bütçem var, tercihen 600 700 lira civarında olacak bir kulaklık arıyorum. Gaming kulaklık olması lazım 7.1 özellikli. RGB olursa falan güzel olur. Kaliteli bir de mikrofon şart tabii ki. Kablosu kumaş olursa iyi olur masanın kenarlarında sorun yaşamayalım. 2...
  12. Perimeth

250SR için hangi yağı kullanmalıyım?

Bakımları kendim yapmaya çalışmıyorum. Dün 1450km olmuştu. Arkadaşımın yağ haznesine baktık bomboştu. Ben de bi kendiminkine bakayım dedim ben de bomboş gördüm. Neden yağ bittiğini anlamadım. Zaten 1500 olduğu için bugun ders çıkışı bakıma gideceğim. Ama böyle yağ azaltmaya devam ederse 1700...
  13. Perimeth

250SR için hangi yağı kullanmalıyım?

Merhabalar iyi forumlar. Yaklaşık 1 ay önce 2024 250sr aldım. 1500 bakımına gideceğim yarın. Ancak her bakıma gidip 2000 2000 vermek istemiyorum. Ve yeri gelince kendim yağ koymak istiyorum. İnternette castrol 4t 15/50 yazıyor. Bir arkadaşım da motul 5100 koyuyor. Hangisi daha etkili hangisi...
  14. Perimeth

Yardım HGS olmadan uzun yol?

eyvallah teşekkür ederim bilgi için. iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. bu cezayı e devletten ödüyoruz değil mi?
  15. Perimeth

Yardım HGS olmadan uzun yol?

Selamlar. Yaklaşık 3 hafta önce sıfır bi motor aldım. Uzun yol yapmayı düşünüyorum ama HGS almadım. Geçişlerde ne yapmam gerekir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Top Bottom