Yok hocam hiç görmedim onları ama ürün çok iyi şuan birde bu klavye en fazla kaç tuş algılar ? (ek olarak n key rollover ile anti ghosting farkı nedir?)
1617915355
hocam bide kanalda bi üst modelinin incelemesi var (sadece sağ üste ufak bir tekerlek geliyor) onun dışında her şeyi aynı
Philips spk 8404 aldım blue switch krgo marka switchler ancak bu switch iyi midir veya philips ürünü sahte olma ihtimali ne kadar? (switchin sahte olması yani mekanik switchin altından mebran çıkması)
merhabalar ilk öncelikle bu gün klavyem bozuldu o yüzden yeni klavye arıyorum en fazla 300 en az 250 olsa iyi olur.(rgb'ye önem veriyorum mümkünse rgb olsun)
ha birde bana girerken driver uyarısı verdi 432 kullanıyordum 460 indirdim ama oyunu sildim driverdan olabilir mi sizce ?
1609101024
ve işlemci chipset bulamadım aygıt yöneticisinde.
sizce silip yüklesem geçer mi? yoksa bulaşmayayım mı? birde hdd de sorun olabilir mi rocket l. ve metro 2033 hdd içinde kurulu bir drop olmuyor. (Seagate barracuda 2tb 7200rpm hdd)
Merhabalar ilk öncelikle taze bir sistem topladım temel bileşenler;
2060 10400f 16 gb ram
fortnite oyununu yeni indirdim merak ettim sonra baktım deli manyak drop var. her ayarı denedim. ama bir türlü çözemedim. donanımlarda mı sorun var dedim başka hiçbir oyunda öyle sorunum yok (gta 5 metro...