pesimistbank isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Bayram öncesi hepsiburadadan 1645 tl aldım. çok beğendim kısa vadeliyi deneyimim de. ikincisi için bugün tekrar sipariş düşünüyordum . iyi ki foruma girmişim .şimdi 1214 tl aldım . Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Çocuklarım baya mutlu olacak. Fakat X ınput moduna geçiş yapamıyorum.bilen...
  2. P

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

yani ilk başta yaptığım 1000 tl lik alışverişi iptal etsem bile , sanal karta 1000 tl hediye yükleniyor mu?
  3. P

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Valla ben anlayamadım kusura bakmazsanız .. Nkolay a görüntülü görüşme ile hesap açıyoruz. daha sonra sanal kart ile en az 1000 TL olacak şekilde hepsiburada vb yerlerden alışveriş yapıyoruz. bunun sonucunda 1000 tl bakiye (nakit kullanılmayan) nkolay sanal karta yükleniyor dimi. İptal etme...
  4. P

🔥İndirim Lego larda Premiuma özel %30 İndirim

1 tane mi alabiliyoruz ya F1 speed leri alacağım sadece bir tanesi 769 a düşüyor diğerleri 1099 Tl de kalıyor
  5. P

🔥İndirim Lego larda Premiuma özel %30 İndirim

Saat 10:00 dan önce açıldı indirimler saat 10:00 da bitti. Ara ara yaparlar yine
  6. P

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İlk ödeme 500 TL si yatmayanlar. Mail atsınlar . Alışveriş yaptığınız site kampanya ya dahil değil vb. diyebilirler pes etmeyin . Gerçekten şartları oluşturmuş iseniz alın paranizi. Bana da yatmadı daha sonrası da gönderdiler
  7. P

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Valla hesabı 26 Ocakta açmışım ,Mayıs ayında ilk ödememi yapmışım. ona rağmen 6 ocakta bu ödeme yöntemini kullandım diye vermediler. neye göre tespit ettiler bilmiyorum da. hatta ilk başta alışveriş yaptığın site kampanyaya dahil değil deyip kabul edilmedim. Ekran videosu ile sitenin kampanya...
  8. P

evet hesap yokken 'iyzico ile ödeme' seçeneğini kullanmışsanız 500 TL gelmiyor . Bizzat yaşadım bu durumu
  9. P

2300 TL ödeme yapmaya çalışıyorum. Hesabını doğrulaman gerekiyor diyor . İşlem limitini mi aşıyorum acaba
  10. P

İyzico ödeme yapabilmek içinde kimlik doğrulama istiyormuş. Kimlik çipi bozuk sanırım nfc okumuyor, kredi kartlarını okuyor.para kaldı orda :)Mecbur kimlik Yenileyeceğiz . Bu arada hediye para için İstanbulkarta (nfc ile doğrulama gerekiyor) atılıyor. Ordan da iban a cekilebiliyor
  11. P

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

Bir iki hafta önce yaptım 1 yıllık ve 2 yıllık ayrı ayrı aldım şuan 2027 aralık ayında biteceği yazıyor
  12. P

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

Tekrar tekrar aldıkça üyelik süresini uzatıyor galiba, bir de mevcut plus üyeliği üzerine premium alırsak , plus üyeliğine ne oluyor acaba deneyen var mı?
  13. P

❌İndirim Bitti! 250 TL VegGieg 8K 60Hz 4K120Hz 48Gbps HDR ARC HDCP Örgülü HDMI 2.1 Kablo 5M kablo

Marka nasıl acaba, alınır mı, özellikleri iyi görünüyor, fakat ürünle alakalı hiçbir yerde yorum bulamadım
  14. P

❌İndirim Bitti! Akbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatına 1000 TL Chip-Para Hediye

Üstad ekstreyi chip para ile ödüyorum derken ne demek istedin tam olarak
  15. P

Gıda Migros Müthiş Kasım 17-26

Bu yaz çikolatalar da 2 al 1 öde kampanyası vardı. Onun üstüne kampanya tanımam yine olsun diye bekliyorum
Geri