Bayram öncesi hepsiburadadan 1645 tl aldım. çok beğendim kısa vadeliyi deneyimim de. ikincisi için bugün tekrar sipariş düşünüyordum . iyi ki foruma girmişim .şimdi 1214 tl aldım . Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Çocuklarım baya mutlu olacak.
Fakat X ınput moduna geçiş yapamıyorum.bilen...
Valla ben anlayamadım kusura bakmazsanız .. Nkolay a görüntülü görüşme ile hesap açıyoruz. daha sonra sanal kart ile en az 1000 TL olacak şekilde hepsiburada vb yerlerden alışveriş yapıyoruz. bunun sonucunda 1000 tl bakiye (nakit kullanılmayan) nkolay sanal karta yükleniyor dimi. İptal etme...
İlk ödeme 500 TL si yatmayanlar. Mail atsınlar . Alışveriş yaptığınız site kampanya ya dahil değil vb. diyebilirler pes etmeyin . Gerçekten şartları oluşturmuş iseniz alın paranizi. Bana da yatmadı daha sonrası da gönderdiler
Valla hesabı 26 Ocakta açmışım ,Mayıs ayında ilk ödememi yapmışım. ona rağmen 6 ocakta bu ödeme yöntemini kullandım diye vermediler. neye göre tespit ettiler bilmiyorum da. hatta ilk başta alışveriş yaptığın site kampanyaya dahil değil deyip kabul edilmedim. Ekran videosu ile sitenin kampanya...
İyzico ödeme yapabilmek içinde kimlik doğrulama istiyormuş. Kimlik çipi bozuk sanırım nfc okumuyor, kredi kartlarını okuyor.para kaldı orda :)Mecbur kimlik Yenileyeceğiz . Bu arada hediye para için İstanbulkarta (nfc ile doğrulama gerekiyor) atılıyor. Ordan da iban a cekilebiliyor
Tekrar tekrar aldıkça üyelik süresini uzatıyor galiba, bir de mevcut plus üyeliği üzerine premium alırsak , plus üyeliğine ne oluyor acaba deneyen var mı?