iPhone 11 cihazım cebime koyduğumda yüzde 65 civarı şarjı vardı elime aldım apple logosu gözüktü açıldığında şarjım yüzde 1’di şarja taktım şarj olma sesi ve animasyonu geldi yüzde 0 şarj oldu yazıyor ama sağ üstte yüzde 1 gözüküyor şarj işareti çıkmıyor forumlarda gördüğüm her yolu denedim...
Güvenli olmadığını düşündüğümden linke basmak istemiyorum
1719319276
İnternette araştırdım buraya atmadan da bir şey bulamadım bunlar benim mailimi nerden buluyor
iPhone 11 cihazım var instagramda geziyordum tam bir fotoğrafın ss ini aldım telefon siyah ekranda yükleniyor işareti verdi ve beni kilit ekranına attı telefonu geri açtığımda ss yoktu ama sayfa açıktı sizce sorun ne
Epic gamesde oyun yüklerken ekran kartı %1 de felan çalışıyor ama işlemci %30’a çıkıyor ve hızı da 4.20 lere çıkıyor. Ekran kartım rx6600 işlemcim Ryzen 5 5500 oyun yüklemeyi durdurduğumda normale dönüyor bunu nasıl çözerim
Windows kurma ekranında hangi diske kurulacağını seçme kısmında tüm görünen diklere tıklayıp sil yaptım 1 tane ssd var o gözüküyordu içide tamamen boş gözüküyordu o şekilde formatladım
1717060461
İki faktör felan hepsi tamam ama bu sene ramazan bayram tatilinin başlangıcında trojen girmişti...