peyn1r isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım laptopum açılmıyor..

(Asus)arkadaşlar geçen gün bilgisayarı kapattım uzun süre ışıkları yanık kaldı ben de fişi cekmistim o ara ne oldu bilmiyorum şarjda olmadan falan açıldı birkaç gündür bilgisayar ufak fps droplar yemeye başladı hem oyunda hem normal kullanımda. ben de sistem geri yükleme yapmak istedim ama...
  2. P

Öneri bu ikisinden hangi laptop alınmalı?

İLK LAPTOP - https://www.hepsiburada.com/hp-15-fa1031nt-i5-12500h-12-nesil-16-gb-512-gb-ssd-156-geforce-rtx-4050-6gb-144-hz-827w9ea-p-HBCV00004N3N5X?magaza=notisteknoloji&url_src=and-product-detail İKİNCİ LAPTOP -...
  3. P

kablosuz kulaklık seçimi

hocam çözüm varsa yaz demiştin bi ara. kulaklıklar bağlıyken arama açtığında altta hoparlör telefon veya kulaklık yazan yerde ufak bir ok var oradan seçiyorsun kulaklığı. aldım ve cidden keyifli dokunma ayarları ses ve aramalar ayrıca gürültü önleyici ortam sesi vb. gayet iyi yeterli
  4. P

üniversite başka şehir stresi(uzun)

hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler. herkesin aynı şeyleri yaşaması biraz daha rahatlattı, umarım hayat hepimiz için çok güzel olmaya devam eder.
  5. P

ben telefonda bilgisayarda kimse olmayınca sıkılıyorum onun için dedim yani neler yapsam girdiğimde çok kişi olacak yeri bulurum veya şöyle böyle oluyor diye bildirim gelse hep baksam
  6. P

teşekkür ederim, sakin olmaya çalışıyorum ama zor gerçekten keşke alıştığım, ortamımın olduğu zamana ışınlanabilsem. bu kadar avantajı bünyem yüzünden negatifliğe kadar çektim, bu arada tavsiyeniz var mı diye soracağım mesela neler yapılabilir, okulda yurtta veya odada neler yapsam bildirimler...
  7. P

arkadaşlar derdimi komple dökmek istiyorum başka anlatacağım yer yok, okuyanlara teşekkür ederim şimdiden. ben biraz asosyal birisiyim her okul değişikliğinde veya bir şey yaşandığında stres yaşıyorum. ancak ortam falan olunca da seviyorum. şimdi durumlar biraz daha farklı. ailemle aram çok iyi...
  8. P

kablosuz kulaklık seçimi

redmi buds 3 lite, 3, 3 pro veya 4 iyi midir sizce yoksa galaxy buds 2 fiyat farkına rağmen o kadar iyi midir, çok bütçe vermek istemiyorum günlük kullanıcıyım.
  9. P

kablosuz kulak ici kulaklık önerisi

üniversiteye gideceğim, uygun fiyatlı en iyi kablosuz kulaklıklar sizce hangileridir? güzel memnun olunan örnekleri merak ettim.
  10. P

Öneri 3 laptop arasında kaldım.

biliyorum ben yeterli olur diye söyledim onu. asus kalite olarak hpden daha iyi. hp fiyat performans olarak daha iyi
  11. P

Öneri 3 laptop arasında kaldım.

asusu i7 12700h versiyonlu f15 alın keyfinize bakın kalite farkı bariz. victus soğutma nasıl iyi demis arkadaş en yanan o
  12. P

Yurtta tek kişilik mi kalmalı çok kişilik mi?

hocam vaktiniz varsa özelden iki yurdu da atsam bi bakma şansınız olur mu yorum falan böyle bi
  13. P

yani acikcasi beklentim cok yuksek degil hem internet hem yemek idare etse de yeter ama o derecede mi bilemiyorum iste sorun baya
  14. P

valla tek daha rahat olurdu otel odası gibi ama puanlar korkutuyor hocam
  15. P

yok hocam giresun ya anca ora tuttu
Geri