PhanTomX isimli üyenin son içerikleri

1. PhanTomX

50Kya Bu sistem alınır mı?

genel olarak 2k için iyi evet ramleri 32 yaparsan çok daha iyi olur ek bütçen varsa birde belki 2tb ssd duruma bağlı olarak onu dışında 2k kesin ama her oyunu ultra açar mı emin değilim dlss fg vs olmadan bunlarla kesinlikle oynanır zaten
  2. PhanTomX

9800x3d Thermalright peerless assassin fan konumu

hee yani aslında saçma değilde boşa para
  3. PhanTomX

kule tipi soğutucular o kadar kötü değil sıvı soğutmalar da o kadar iyi değil :D çok yanlış anlaşılıyor aslında bu durum daha düzgün undervolt yapsam sıcaklık daha aşağı iner aslında da uğraşmadım
  4. PhanTomX

Çözüldü✓ 7800x3d vs 9700x

2k da çok önemli değil 9700x al geç 1080p veya rekabetçi tarzı oyunlar oynayacaksan 7800x3d
  5. PhanTomX

ha bide kasa içi hava akışı bir tık kötü 3 fan eksik üstte altta 3 er fan var 6 fan içeri 1 fan egzoz dışarı toplam 7 fanların devri az kontrol edilmiyor sabit rpm muhtemelen bunlar yetersiz kalıyor
  6. PhanTomX

egzoz fanının dibinde duran fanı ramlerin oraya alırsam daha mı iyi olur sıcaklık konusunda etkisi olur mu ramlere değiyor biraz üstte konumlandırmam gerekiyor sıcaklık etki ederse oraya almayı düşünüyorum etki etmezse böyle kalcak işlemci boşta 40-45 cs pubg battlefront da 60-70 arası gidip...
  7. PhanTomX

Anakart önerisi 17k

olur her türlü işini görür
  8. PhanTomX

Anakartta Wifi ve Bluetooth olmalı mı?

ürün çok kaliteli lafım yok ama 2.1k anakart fiyatına ekleyince wifi halini alabiliyorsun çoğu modelin ben açıkçası uğraşmak istemedim hem görüntü daha derli toplu oldu :D
  9. PhanTomX

Anakart önerisi 17k

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b850-tomahawk-max-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,904067641.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-b850-e-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1045599924.html...
  10. PhanTomX

Anakartta Wifi ve Bluetooth olmalı mı?

benim modem odam arasında mesafe çok olduğundan ve kablo vs gözükeceği için wifi modeli aldım artı olarak da direkt entegre olunca sanki daha iyi çalışıyor Windows da Bluetooth çok daha iyi sanki özellikle kulaklık vs bağladım da tws telefon kulaklığı direkt bağlanıyor eskiden usb adaptör vardı...
  11. PhanTomX

Anakart önerisi 17k

knk yanlış anlama şimdiden hayırlı olsun da ddr5 yazıp bırakmışsın intel de oluyo amd de ne önerelim şimdi sana? işlemcin ne olacak ATX mi istiyon matx mi gen 5 ssd alacaksan gen5 destekli olsun mu?
  12. PhanTomX

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Yardım

5000 serisi al 5070 indirimde falan denk gelirse 5070ti olabilir
  13. PhanTomX

Ben az önce ne izledim ya? 😁

hayretle izledim gerçekten 3-5 güne pc açılmıyor diye arkadaşa geri gelir pc ufacık bi damla anakart ve işlemciyi perte çıkartır
  14. PhanTomX

Çözüldü✓ Rx 9070 XT vs RTX 5070 Tİ

öneri kısmı genelde oyun motorunun ne olduğu ile değişiyor genelde Nvidia tercih ediliyor ama amd ile de oynuyorum sıkıntı yok
  15. PhanTomX

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d İle 5060Tİ 16Gb Uyumlu olur mu ?

benim bütün sistem taksitle taksitle alacaksan zaten düşünmene gerek yok al geç
Geri