genel olarak 2k için iyi evet ramleri 32 yaparsan çok daha iyi olur ek bütçen varsa birde belki 2tb ssd duruma bağlı olarak onu dışında 2k kesin ama her oyunu ultra açar mı emin değilim dlss fg vs olmadan bunlarla kesinlikle oynanır zaten
kule tipi soğutucular o kadar kötü değil sıvı soğutmalar da o kadar iyi değil :D çok yanlış anlaşılıyor aslında bu durum daha düzgün undervolt yapsam sıcaklık daha aşağı iner aslında da uğraşmadım
ha bide kasa içi hava akışı bir tık kötü 3 fan eksik üstte altta 3 er fan var 6 fan içeri 1 fan egzoz dışarı toplam 7 fanların devri az kontrol edilmiyor sabit rpm muhtemelen bunlar yetersiz kalıyor
egzoz fanının dibinde duran fanı ramlerin oraya alırsam daha mı iyi olur sıcaklık konusunda etkisi olur mu ramlere değiyor biraz üstte konumlandırmam gerekiyor sıcaklık etki ederse oraya almayı düşünüyorum etki etmezse böyle kalcak işlemci boşta 40-45 cs pubg battlefront da 60-70 arası gidip...
ürün çok kaliteli lafım yok ama 2.1k anakart fiyatına ekleyince wifi halini alabiliyorsun çoğu modelin ben açıkçası uğraşmak istemedim hem görüntü daha derli toplu oldu :D
benim modem odam arasında mesafe çok olduğundan ve kablo vs gözükeceği için wifi modeli aldım artı olarak da direkt entegre olunca sanki daha iyi çalışıyor Windows da Bluetooth çok daha iyi sanki özellikle kulaklık vs bağladım da tws telefon kulaklığı direkt bağlanıyor eskiden usb adaptör vardı...
knk yanlış anlama şimdiden hayırlı olsun da ddr5 yazıp bırakmışsın intel de oluyo amd de ne önerelim şimdi sana? işlemcin ne olacak ATX mi istiyon matx mi gen 5 ssd alacaksan gen5 destekli olsun mu?