pharm4vita isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Logitech F310 Gamepad 534,47TL

Tuşları çok sert.Bende F710 vardı ve de aşırı derecede konforsuz birşeydi. Yani bir şey kaçırmadınız :D
  2. P

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Bazen gelmesi birkaç saati buluyor ya da ertesi gün tekrar kontrol edin.Bu arada kampanyaya katılmayı unutmayın.
  3. P

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Sanal kart değil asıl kart ile alışveriş yapılmalı,Şartlarda yazıyor. Tek seferlik değil çoklu da oluyor. Sanal kart değil asıl kart olmalı. Tl kart yerine kredi kartı ile kampanya geliyor bana. Tl kartın geçerli olduğundan emin misiniz?
  4. P

Pathfinder: Wrath of the Righteous, Moving out, Crash + Spyro Triple Play Paketi aldım ben.
  5. P

2 uydu alıcısının tek kablo ile kullanım sıkıntısı ve olası çözümler

Bende 'T' adı verilen aparat var. Kabloyu sök-tak yapıyorum izlemek istediğim platformun kablosunu. Splitter ile T nin mantığı aynı değil mi acaba?
  6. P

🔥İndirim Amazon Giyim ürünlerinde 1000/200 TL Kupon

Erkekler için gündelik şort arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
  7. P

🔥İndirim Trendyol 300₺ İndirim Kuponu

Sepette eklediğiniz ürünlerin hemen altında
  8. P

2 uydu alıcısının tek kablo ile kullanım sıkıntısı ve olası çözümler

Selamlar... Bende D-Smart modül ve Digitürk uydu alıcısı mevcut. Modül Tv ye takılı, uydu alıcısı ise HDMI ile bağlı. Her ikisini de kullanabilmek için 2 ayrı kablonun çanaktan eve gelmesi gerekiyormuş. Bizim binada ise merkezi sistem mevcut yani 2 ayrı kablo olayı yok, sadece tek kablo var. Bu...
  9. P

'Yabancı dizi vee film %50 iade' adlı kampanya adı altında Digiturk te var.Geçen ay aynı kampanya yine bana gelmişti.Digiturk faturamı online işlemlerden ödememe ragmen iade yatmamıştı...
  10. P

Evet.Eger ilgili kampanya size de gelmişse 300 tl ye kadar olan harcamanın tamamını iade ediyor.
  11. P

RE serisini hic oynamadim hocam. Yanlis yonlendirmeyeyim.
  12. P

Quantum break,Middle earth serisi,Mortal kombat 11 ultimate,Gotham knight lüks sürüm,dirt5 year one sürümü Bana yabancı dizi film ,steam,apple microsoft toplamda 3 kampanya gelmiş bugun
  13. P

🔥İndirim VODAFONE EV İNTERNETİ OLANLARA 6 AYLIK HEPSİBURADA PREMİUM

Vodafone Red üyeleri de alabiliyor 6 aylık kodu. Zaten yıllık 360 tl yani 180 liralık bir kampanya , cazip değil pek.
Geri