Selamlar...
Bende D-Smart modül ve Digitürk uydu alıcısı mevcut. Modül Tv ye takılı, uydu alıcısı ise HDMI ile bağlı. Her ikisini de kullanabilmek için 2 ayrı kablonun çanaktan eve gelmesi gerekiyormuş. Bizim binada ise merkezi sistem mevcut yani 2 ayrı kablo olayı yok, sadece tek kablo var. Bu...
'Yabancı dizi vee film %50 iade' adlı kampanya adı altında Digiturk te var.Geçen ay aynı kampanya yine bana gelmişti.Digiturk faturamı online işlemlerden ödememe ragmen iade yatmamıştı...
Quantum break,Middle earth serisi,Mortal kombat 11 ultimate,Gotham knight lüks sürüm,dirt5 year one sürümü
Bana yabancı dizi film ,steam,apple microsoft toplamda 3 kampanya gelmiş bugun
1-2 senedir kullaniyorum. Gecen ayaklarda pimlerden biri cikmisti. Geri yerine yerlestirince oldu. Bence fiyatina gore guzel ama laptop klavyesinde hizlica yazinca laptop dogal olarak biraz sarsiliyor.
Win 11 de Office 2021 kullanıyorum. Win 11 ve de Office 2021 keylerim orijinal aldım , yalnız trendyol pintipin satıcılı dükkandan satın aldığım key ve kendi web sitelerinden indirdiğim iso dosyası ile kurulum yaptığım Office Word sayfasında işlem yaparken program bazen takılıyor 20-30 sn...
Oyleyse yazık olmuş.
Bende 8.nesil orijinal xbox gamepad var. Yaklaşık 8 senedir kullaniyorum. Analog tuslarinin degisimini ve hafif drift sorununu saymazsak hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Hardcore degilim ama az da kullanilmadi hani. Cok iyi dayandı nedense