pharm4vita isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim Vichy Dercos Kepek Karşıtı Saç Bakım Şampuanı 775 TL

Kepek,yaglı egzema varsa bire bir bu.Daha iyisini görmedim
  2. P

🔥İndirim Vichy Dercos Kepek Karşıtı Saç Bakım Şampuanı 775 TL

Diğer pakette satılan yeşil renkli bir vichy dercos daha var o da buda 390 ml.Arsaındaki farkı bilen var mı? aynısı gibi duruyor
  3. P

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Fe 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) 35.499 TL

Taksit imkanı var mı? World ve axess kartları denedim ama taksit gözükmüyor
  4. P

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

@XanthiN Hocam selamlar... Taksitle S25 plus alabileceğim bir yer var mı acaba?
  5. P

Vodafone Pay Faturaya Yansıt 200 TL Kazan

Daha önce faturaya yansıt yapıp bu kampanyadan da iade alabilen var mı aramızda?
  6. P

❌İndirim Bitti! Kiwi Kfan-7607 Type-C Şarjlı Masa Vantilatörü 199 TL

Elimde bu markadan var ama model numarasından emin değilim. Şarjı heme bitiyor.Alırken dikkat edin
  7. P

❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

Kurulum yaptım.Normal Tv izlerken ses çok kısık çıkıyor ekolayzır ayarı yapmama rağmen ama BT ile tel bağlayınca ses çok iyi max % 20 açabiliyorum sonrası çok gürültülü. Seç izle platformlarında performans tv kanallarına göre daha iyi geldi bana nedense
  8. P

❌İndirim Bitti! LG Sh5a 4.1 Kanal 600w Bluetooth Soundbar 6999tl

Samsung HW-B450F alma arayışındaydım. Bunu alsam aynı işi görür mü? Çoğunlukla tv ye bağlayıp film izleyeceğim çünkü evdeki tv nin hoparlörü film izlerken net ses vermiyor. Bunu alsam memnun kalır mıyım?
  9. P

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

İncelemeye göre Kp40 ın gecikmesi Kp20 ye göre daha düşükmüş.Ben de Kp20 almıştım dün.İptal edip Kp40 mı alsam acaba?
  10. P

🔥İndirim Migros Moneyler %50 Daha Değerli 1-2 Ağustos

money.com.tr adresinden kontrol edebiliyorsunuz skt yi
  11. P

🔥İndirim [ Yeni ] Vodafone Faturana Yansıt 250 TL 🔥 🔥 🔥

Google play de bakiye yüklemesi yok ki hocam.Nasıl yapacaksınız?
  12. P

🔥İndirim [ Yeni ] Vodafone Faturana Yansıt 250 TL 🔥 🔥 🔥

150 tl cüzdan kodu veriyor ama %10 iade yi cüzdan ile ödemede değil sanal kart ile ödeyince veriyor.Yani cüzdan ile ödemede %10 cashback alamazsınız. Ödemeden önce kampanyaya katılmayı şartı da var.
  13. P

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Xbox ile uyumlu mu? Site çökmüş bu arada...
  14. P

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

https://www.amazon.com.tr/Vichy-Dercos-Shampoo-Dandruff-390ml/dp/B01BPHAD1W Bundan farkı var mı?
  15. P

❌İndirim Bitti! 2.504 TL-Mercusys Halo Wifi 7 Router Mesh 2'li

Bundan alınır mı dostlar? İşini düzgün yapar mı?Marka tanıdık sanırım bilindik bir marka.
Geri