[H2 id='+E43...+Serisi+ne+demekti']🔍 E43... Serisi ne demekti?[/H2]
YouTube'daki teknik analiz videolarına göre, E43 ile başlayan seri numaraları = Gen 4 DualSense.
Senin kolun AM0020 olsa bile, donanım olarak Gen 4'tür.
[H2 id='+Sonu']✅ Sonuç:[/H2]
Kolun üstünde AM0020 yazması, onun...
Kolundaki AM0020 kodu, onun DualSense V2 (yeni sürüm) olduğunu gösteriyor.
Bu güzel bir şey çünkü:
Daha yeni üretim.
Daha az drift bildirimi var.
İçindeki bileşenler (tetik, pil yönetimi vs.) biraz daha dayanıklı.
Slim kasa (CFI-2000) ile birlikte gelen resmi kol bu.
bu arada kol v2 miş...
ya v1 modellerde drift sorunu daha hızlı ortaya çıkıyormuş v2 biraz daha sağlam oluyormuş o yüzden kararsız aldım arkadaş da evine çağırdı da tamirle filan uğraşasım gelmedi ne kadar fark olduğunu tam anlayamadım
1 yıldır elindeymiş fifa tarzı oyunlar oynamış ne yapsam bilemedim tamiri filan derken uğraştırır gibi geldi
1752523128
hiç uğraşmayıp https://www.idefix.com/ps5-slim-digital-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-p-3660652?vendorId=4227&ref=akakce&v=1.95.5 burdan alıp birde siyah kol...
Şu anki sistemim bu şekilde. Ekran kartımı satıp yükseltmeyi düşünüyorum, özellikle GTA 6 için. Aklıma ilk olarak Palit RTX 5060 Ti geldi. Ya da Super serilerini beklemeyi de düşünebilirim. Sizce ne yapmalıyım? Zaten çok acelesi yok GTA 6 büyük ihtimalle 2 yıl içinde çıkar.
Merhaba elektrikli scooter arıyorum sadece işte gitmek için kullanacağım kara cuma indirimi varken aliyim dedim öneriniz var mı. (iş yerim 20 dk lık yürüme mesafesinde)
1732871935
Beyler yok mu öneri yapacak
1732873192...