ürünü çarşamba aldım cuma geldi. sinerji sanırım açılan üründe iade yapmıyormuş ( öyle okudum). ne yapmalıyım
1699100305
iadede sıkıntı olmaz dimi açılmış ürün
hocam anlamadım daha yeni aldım. hızlı yazmaya çalışınca tuşlar algılamıyor mesela selamın aleyküm yazıyorum hızlıca fakat seamn aleym olarak algılıyor tuşlara teker teker basınca hepsi çalışıyor fakat hızlı basınca algılamıyor bazı tuşları ve kendi kendine ekran alıntısı almay açalışyıor normal...
Merhabalar. ASUS TUF K3 Klavyemi 3 gun once aldim geleli 1 gun oluyor hic bir problemi Yoktu tuslarda hizli tiklayinca random atinca bir problemi Yoktu fakat durduk yere delirdi random atinca falan cince yazilar yazmaya basladi algilamamaya basladi 1 den fazla tuda ayni anda basinca cince...
Hocam bunun deluxe nx versiyonunu da 3000 TL'ye satiyorlar Asus garantili faturali Sifir ayni bulundugum sehirde normalde onu alacktim fakat kararimi degistirdim apex 7 almak istiyorum
1698787155
Fiyati cok guzelmis ama
Oncelikle Iyi Geceler.
Uzun Suredir Klavye Ariyordum. Gercekten bir Steelseries apex 7 istiyordum.
Bugun Sahibinden'de gezerken bir Ilana rastladim. Garantiden Degismis Sifir Steelseries Apex 7 gordum ve fiyati 2800 Tl. Ayni sehirde oldugumuz icin elden teslim alacagim. Kutunun fotografini falan...