Phegru isimli üyenin son içerikleri

1. Phegru

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Hyperx cloud 3 s ile aynı fiyat hangisi daha öne çıkıyor? https://ty.gl/vl1cxief6c21f
  2. Phegru

❌İndirim Bitti! Sapphipe 9070 XT Nitro Plus 36.981₺!

Bende de Sapphire rx 9070 xt nitro var. Alt tab yapınca oyun esnasın da cirrr ses yapıyor oyuna geçiyorum düzeliyor bunu her yaptığım da aynı sesi veriyor ilk böyle bir şey ile karşılaştım gerçi ilk amd kart deneyimim oluyor. Uv ile ilgili bilgi verme şansın var mı hocam?
  3. Phegru

🔥İndirim Amd Ryzen 7 9800X3D 20.575 TL 3 KARTA VADESİZ 6 VE 9 TAKSİT

Geçen sene Mayıs ayın da 21.049 liraya almışım. Gerçekten bu işlemciler neden yerinde saydı fiyatları hiç artmadı.
  4. Phegru

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch Klavye 1699₺

Denemek lazım ama hassasiyetini pek etki etmez gibi çünkü dokumatik gibi direk tepki veriyor. Dediğim gibi kauçuk uygulansa bile program üzerinden tepkisi ayarlanabilir. Şu an kullanmıyorum kutusuna kaldırdım hatta satmayı düşünüyorum. Membran klavyeye döndüm pamuk gibi sıfır ses var bir de gece...
  5. Phegru

Kasayı açmalık bir durum yok çünkü tuşlar kasaya vuruyor yani kasa içinden değil kasa dışına vuran tuşlar ses yapıyor. Şöyle bir şey anca o sesi keser o da tuşlarla kasa arasına teması engelleyecek 1 milimlik ince bir kauçuk gibi bir şey yapılırsa o zaman keser.
  6. Phegru

Alacaklar arkadaşlar için yazıyorum. Öncelikle ışıklandırması iyi renkli renkli yanıyor. Yazılımı tuş hassasiyeti ayarı yapılıyor yaptım ama pek bir fark göremedim. Space tuşundan ikinci ayın sonunun da yay sesi gibi tiz tiz ses gelmeye başladı. Klavyenin diğer tuşları ise kimisinden kalın ses...
  7. Phegru

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sıfır da 30 gün yazıyor ama ikinci el de öyle bir açıklama yok sormak istedim. Teşekkür ederim hocam
  8. Phegru

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arkadaşlar depo ürünü yani kullanılmış yeni gibi açıklaması olan ürünler de yine iade hakkımız var mı?
  9. Phegru

🔥İndirim Sapphire nitro anakart B850 7800tl

Msi x670e gaming plus wifi var. Bunu alsam daha mı iyi arkadaşlar ATX olanı?
  10. Phegru

🔥İndirim 1ST PLAYER NGDP 1000W 80+ PLATINUM ATX3.1/PCle 5.1 GÜÇ KAYNAĞI 8.499TL

FSP VITA-1000GM ATX12V V3.1 Power Supply 80 PLUS® Gold, 1000W, PFC Active den geçmeye değer mi?
  11. Phegru

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Eski cep telefonu yada tableti de bu şekil de kullanılan video görmüştüm bir daha denk gelmedim aradım ama bulamadım. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  12. Phegru

🔥İndirim Xpg Lancer Siyah RGB 2x16 cl30 6000 MHz 18629 TL

6400mhz 5250 ye almıştım. Bu ram fiyatları neden böyle patladı?
  13. Phegru

🔥İndirim GALAX RTX 5080 BEYAZ-SİYAH 69.199,00TL-69.499,00TL (VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT)

Ben de öyle düşündüm üstüne 40k verecek performansı olacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi gereksiz masraf olur.
  14. Phegru

🔥İndirim GALAX RTX 5080 BEYAZ-SİYAH 69.199,00TL-69.499,00TL (VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT)

Sapphire rx 9070 xt nitro dan gecmeye değer bir fark olur mu 2k için? Gerçi bir de diğer kartı satmak için uğraşmak lazım.
  15. Phegru

❌İndirim Bitti! Powerful SLE-1000 1.000 VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı 2.449TL

Ben de ups bakıyorum 9070xt ve 9800x3D sistem için güvenlik amaçlı parçalar zarar görmesin diye elektrik gittiği zaman zınk diye kapanmasın ben kapatayım yeter ve dengeli elektrik koruması yapsın diye almayı düşünüyorum. Konuyu okudum şimdi bu line interactive olan ups ler voltaj...
Geri