Phegru isimli üyenin son içerikleri

1. Phegru

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Teşekkür ederim hocam. Bir hevesle aldım manyetik switch ama inan oyunlar da hiç bir fark göremedim. Basma çekme ayarını da yaptım testler yaptım lol ve Hunt Showdown da hiç bir fark yok. Varsa bile çok milisaniyedir onu da ben fark etmedim belki rakip fark ediyordur bilemiyorum.
  2. Phegru

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Ben de aldım resmen sıfır ses tek eksik bana göre rgb tuşlardan geçse yani lazer kesim olsa harika olurdu. Havit gamenote kb904l den geçtim çok daha rahat ettim.
  3. Phegru

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X 1.599 ₺

Ben de öyle iki defa değiştirdim padleri en son şubatta aldım hb den yurt dışından geldi 430 liraya. Daha önce de aliexpres den almıştım 60 liraya kargo dahil. Padler bulunduğu sürece gittiği yere kadar kullanacağım.
  4. Phegru

Normal şartlarda max fiyatı 1200 olması lazım 5 senelik zamı. Zaten Türkiye ekonomisi 2017 de başladı 2019 son dönemiydi 2020 de tamamen çöküş başladı sonrası malum zaten.Tek pişmanlığım gsp 350 modelini alamamış olmam arada yarı yarıya fiyat farkı vardı ama işte ne olacağı belli olmuyor. Derler...
  5. Phegru

Ben de bunu bırakayım hala taş gibi. Şu anki fiyatı abartı tabi.
  6. Phegru

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Oturma yerini beğenmedin çok ince var yok arası.
  7. Phegru

❌İndirim Bitti! 870 TL Havit Gamenote Kb884L RgbTft-lcd Ekran Red Switch Klavye

Ben kb904l aldım alışamadığım için dolaba satışa koydum.
  8. Phegru

🔥İndirim Elin Ayağın Üşümesin Kiwi KHT-8422 2000 W Fanlı Isıtıcı 549TL

Elektrik faturası da cebi ısıtır.
  9. Phegru

🔥İndirim Blade 8 Adet Deodorant 😱 438₺ (TEKRARDAN İNDİRİMDE )

Alma kardeşim ben aldım yorumlara bakarak koku falan yok boşuna paranı çöpe atma ucuz etin yahnisi.
  10. Phegru

🔥İndirim Blade 8 Adet Karışık Deodorant 😱😱438₺ ( TEKRARDAN AKTİF!! )

Deodorantlar geldi esans şu karışımı çok kötü koku falan kalmıyor en fazla yarım saat kalıyor. Paranızı sokağa atmayın.
  11. Phegru

Phanteks XT PRO ULTRA Black 4020TL (satıcı inventus)

Bende de var 5 ay önce sistem topladım 3.500 liraya aldım. Başka kasa alsam diyorum nedeni ise kasa fanları cırcırlı ses yapıyor.
  12. Phegru

🔥İndirim Fantom Araç Süpürgesi 779₺

Mangalcı derken mangal yaparken sağa sola dökülen çalı çırpıyımı temizleyeceğiz?
  13. Phegru

🔥İndirim Yasomi Y85 Multi Akıllı Düdüklü Tencere 1364₺🔥

Elektriğe gelen zamı düşünürsek bu tarz ürünlerin yani elektriği ısıya çeviren aletlerin kullanımı ne kadar pratik olsa da ciddi elektrik çekiyor.
  14. Phegru

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5499 TL

N11 de tıkla kazan kuponla 250 daha iniyor. Edit: HB de 5.499 lira daha avantajlı https://app.hb.biz/JzozHAWwoSyL n11'den Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  15. Phegru

🔥İndirim Amazon 300Tl Ve Üzerine 120Tl İndirim

Ne zaman uygun oldum ki zaten 🙃
Geri