Bende de Sapphire rx 9070 xt nitro var. Alt tab yapınca oyun esnasın da cirrr ses yapıyor oyuna geçiyorum düzeliyor bunu her yaptığım da aynı sesi veriyor ilk böyle bir şey ile karşılaştım gerçi ilk amd kart deneyimim oluyor. Uv ile ilgili bilgi verme şansın var mı hocam?
Denemek lazım ama hassasiyetini pek etki etmez gibi çünkü dokumatik gibi direk tepki veriyor. Dediğim gibi kauçuk uygulansa bile program üzerinden tepkisi ayarlanabilir. Şu an kullanmıyorum kutusuna kaldırdım hatta satmayı düşünüyorum. Membran klavyeye döndüm pamuk gibi sıfır ses var bir de gece...
Kasayı açmalık bir durum yok çünkü tuşlar kasaya vuruyor yani kasa içinden değil kasa dışına vuran tuşlar ses yapıyor. Şöyle bir şey anca o sesi keser o da tuşlarla kasa arasına teması engelleyecek 1 milimlik ince bir kauçuk gibi bir şey yapılırsa o zaman keser.
Alacaklar arkadaşlar için yazıyorum. Öncelikle ışıklandırması iyi renkli renkli yanıyor.
Yazılımı tuş hassasiyeti ayarı yapılıyor yaptım ama pek bir fark göremedim.
Space tuşundan ikinci ayın sonunun da yay sesi gibi tiz tiz ses gelmeye başladı. Klavyenin diğer tuşları ise kimisinden kalın ses...
Ben de ups bakıyorum 9070xt ve 9800x3D sistem için güvenlik amaçlı parçalar zarar görmesin diye elektrik gittiği zaman zınk diye kapanmasın ben kapatayım yeter ve dengeli elektrik koruması yapsın diye almayı düşünüyorum.
Konuyu okudum şimdi bu line interactive olan ups ler voltaj...