2 yerden alıyorum ne olursa olsun fiyatı hepsiburada yada amazon, başka yerlerden çok tecrübe edindim elektronik üzerine o yüzden tövbeliyim özellikle teknosa ve mediamarkt 😂
Teşekkür ediyorum. Muhtemelen bende Lg alıcam gibi gözüküyor, youtube üzerinden incelemelere de bakacağım
1746785808
Güzelmiş özellikleri de deneyebilirim aslında teşekkürler
Gerçekten doğru Lg konusunda ilk defa duydum muadillerine göre var mı bir fikriniz yani benim tek çekincem ölü piksel yada ghosting yaşanmaması, msi F serisi iyi diyorlar samsung odyssey de sanş işi diyorlar panel iyi çıkarsa çok uzun yıllar gidebiliyormuş.
1746784532
Lg ultragear konusunda var...
Merhaba arkadaşlar şimdi başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Asusun vg249q 24 inç 144hz ips monitörünü kullanıyordum, bir hafta önce monitörün ortasında ince ince çizgi seklinde bir arıza aldım. Garantiye yollamak istedim ups kargoyla 1 hafta uğraştım kapımdan alacaklardı haber...
merhaba arkadaşlar forumda aradım ama net bir çözüm göremedim arena breakout infinite oyununu oynarken sistemimde böyle anlık bir takılma oluyor ekran kartı kullanımı 0 oluyor sonra düzeliyor , sistemim yeterli ortalama 80-90 fps alıyorum oyunda.
Sistemim ;
i5 10400f
16gb kingston 3200 ddr4...
Arkadaşlar merhaba şuan benim işlemcimde Be Quiet Pure Rock Slim 2 soğutucu takılı acaba tek fanı ekran kartına taraf mı takmalıyım yoksa yukarı tarafa doğru mu yani sıcaklık değerleri anormal değil ama nasıl daha fazla verim alırım yardımcı olur musunuz acaba ?
İ5 10400f
msi h410m pro anakart...
Arkadaşlar vatan bilgisayar mobil uygulamasından ben aldım uygun olduğunu düşünüyorum piyasada şuan 5.500 tl civarında ;
https://www.vatanbilgisayar.com/evga-geforce-gtx1660-super-sc-ultra-gaming-6gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html