Selamun aleyküm arkadaşlar galiba yeni eve taşınacağız, ilk defa özel odam olacak odama bulut tavan yaptırmak istiyorum. internette çok açık kalırsa yanar gibi şeyler duydum direk odamı aydınlatmak için kullanacağım yani sürekli açık olacak. ona özel ledler var mı? yaptırırsam masaüstü...
Ama ben oyunu direk açınca fırlıyor sıcaklık. Evet söküp tekrar montajlamayı deneyeceğim yada direk vatana götüreceğim
1721902650
Evet mutfakta kurulu setup ortam sıcak
Merhaba arkadaşlar başlıkda belirttiğim gibi işlemci çekirdeğim çok ısınıyor boşta 50-60 Derecelerde normal çalışıyor ama herhangi bi oyun açınca hemen 90 99 Derecelere çıkıyor. Sistem daha 1 aylık sıfır aldım. Hava soğutma var sistemde.
Hava Soğutmam: XIGMATEK APACHE PLUS 120MM
Merhaba arkadaşlar eve 100mbps internet bağlatacağız şuanki internetimiz 25mbps ben steam'de 1mbps indirme alıyorum nadiren 2ye çıktığı oluyor şimdi ben 100mbps internet bağlatırsam bu 100mbps yakın olucak mı ve oyunlardaki ping oranım değişir mı?
Selamun aleyküm arkadaşlar, başlıkta Yazdığım gibi Asus b450m-k II mi yoksa Gigabyte A520M H mı almalıyım. Veya sizin önerdiğiniz bir Anakart var mı
Kullanacağın işlemci Ryzenn 5 5500
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorum çok uzun süre kullanmayacağım yazlık idare etmesi yeter oynadığım oyunlar genelde hayatta kalma oyunları arada bir cs2 giriyoruz ekiple