yine kendiliginden cözüldü arkadaslas 12 saat falan pc kapali kaldiktan sonra ayni sorunu yasayan olursa fazla kurcalamasin bence kendiliginden düzeliyor
slmlar kasayi degistikten sonra anakarta jak kablosunu takinca ses gelmiyordu sonra monitore taktim hoparlorden ses geldi fakat istedigim gibi degil 3 - 4 gün sonra hic bisey yapmadan anakarta takinca düzeldi ses geldi sonra ekran resmini degisince aniden ses yine gitti kabloyu monitöre...
merhaba arkadaslar ben uzun süredir hdd kulaniyordum simdi tasinabilir ssd almayi düsünüyürum almak istedigim crucial x9 pro veya samsung portable t7 bunlar örnegin samsung smart tvye baglanabilir mi.
merhaba arkadaslar dün 4tb hhd mi bilgisayara taktigimda dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda cikti ardindan komuttan chkdsk yapmam gerektigini okudum 6 7 saat kadar sürdükten sonra diske girdim fakat bazi klasörlere girdigimde bos oldugunu gördüm geri nasil getirebilirim lütfen yardim edin
merhaba arkadas lar bugun bi video gördüm chrome yavassa diye benimkide yavas baktim windosw r tusundan google boyutuna bakin deniyordu 1 gb üstü ise silip tekrar imdirin deniyor chromu silmeden bi cözümü varmi acaba tesekürler
kapali zaten
1731424948
kapali
1731425326
oldu arkladaslar cok sagolun 120 falan oldu benim icin yeterli galiba hemn nvdia düsey senkronisyonu kapatim ondan hem vsync