Hocam psuyu tak çıkar yaptım işlemci ve 20 pinli tarafı hariç diğer tarafları çıkarıp yeniden taktım gene aynı bu sorun da hep steam tarafından oluyor normal bir şekilde gezsem bu sorunu yaşamıyorum psuyu sök tak yapınca he düzeldi dediğim yerde the quinfall girdim steam arayüzünden arkadaşıma...
Hocam konuyu hoplatıyorum ama hepsini denesem de olmadı bir arkadaşa sorduğumda bunun windows 11 kaynaklı olduğunu söyledi sizce doğru mudur son çare olarak format atmayı düşünüyorum.
Merhabalar ben steamde oyun oynarken shift+tab yapınca arayüz açılıyor biliyorsunuz kapatmak için X basınca pc nadirde olsa kendini dondurup bir süre bekleyip siyah ekran veriyor ilk önce monitörle alakalı mı diye monitörün menüsü açtım onunla ilgili değilmiş çözüm önerileri sunarsanız sevinirim
Garip bir oyun hocam dbd hani çok alan isteyen oyun desen değil yüksek grafikli bir oyunda değil rdr 2 veya uncharted tarzı bir üst düzey grafikli oyun olmamasına rağmen takılma yapması bana garip geliyor.
Hocam monitörüm 2K çözünürlüğünde 1920x1080 alınca kalite bulanık ve berbat oluyor ekstra dosya içerisinde bir şey mi yapmak gerekiyor acaba, arkadaşım benim sistemin üst modeli olarak 4060 kullanıyor o da aynı problemden ötürü 1600x900 oynuyor hala daha yaşadığını belirtiyor.