phoenix2334 isimli üyenin son içerikleri

1. P

"Hata: Hesap ayrıntıları ayarlanırken bir sorun oluştu." hatası nasıl çözülür

bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim
  2. P

Bilgisayar kasası için type-c

https://ty.gl/4m6ziorwuhq4d hocam bu klavye uyumlu mudur emin misiniz ona göre şimdi alacağım.
  3. P

Bilgisayar kasası için type-c

Merhabalar bilgisayar kasam için type-c klavye uyumlu bir dönüştürücü önerir misiniz şuan çok ihtiyacım vardır.
  4. P

Steam Arayüzü Kapatıldığında Siyah Ekran Sorunu

Hocam psuyu tak çıkar yaptım işlemci ve 20 pinli tarafı hariç diğer tarafları çıkarıp yeniden taktım gene aynı bu sorun da hep steam tarafından oluyor normal bir şekilde gezsem bu sorunu yaşamıyorum psuyu sök tak yapınca he düzeldi dediğim yerde the quinfall girdim steam arayüzünden arkadaşıma...
  5. P

Hocam konuyu hoplatıyorum ama hepsini denesem de olmadı bir arkadaşa sorduğumda bunun windows 11 kaynaklı olduğunu söyledi sizce doğru mudur son çare olarak format atmayı düşünüyorum.
  6. P

Merhabalar ben steamde oyun oynarken shift+tab yapınca arayüz açılıyor biliyorsunuz kapatmak için X basınca pc nadirde olsa kendini dondurup bir süre bekleyip siyah ekran veriyor ilk önce monitörle alakalı mı diye monitörün menüsü açtım onunla ilgili değilmiş çözüm önerileri sunarsanız sevinirim
  7. P

Dead by daylight takılma sorunu

Garip bir oyun hocam dbd hani çok alan isteyen oyun desen değil yüksek grafikli bir oyunda değil rdr 2 veya uncharted tarzı bir üst düzey grafikli oyun olmamasına rağmen takılma yapması bana garip geliyor.
  8. P

Hocam monitörüm 2K çözünürlüğünde 1920x1080 alınca kalite bulanık ve berbat oluyor ekstra dosya içerisinde bir şey mi yapmak gerekiyor acaba, arkadaşım benim sistemin üst modeli olarak 4060 kullanıyor o da aynı problemden ötürü 1600x900 oynuyor hala daha yaşadığını belirtiyor.
  9. P

Merhabalar dead by daylight oynarken oyunum nedense takılmalar yapıyor çözümü nedir normalde istediği sistem gereksinimlerini bir hayli karşılıyor şuan ki kullandığım ayar 4K 60 fps Xess Performans ayarında Sistemim Rtx 3060 12 Gb İntel İ5 11400F 32 Gb Ram Ssd Kuruludur
  10. P

16 GB 3200 MHz 22 CL DDR4 RAM önerisi

farkındayım hocam elimde olsa yapacam da şu aralar bütçesel olarak sıkıntıdayım bunu geçici süreliğine alıyorum.
  11. P

Hocam şuan zaten 16 gb ramim var bir 16 lık daha alıp 32 gb yapmak istiyorum.
  12. P

Merhaba RAM artırımı yapacağım başlıkta belirttiğim özelliklerden olsun istiyorum fiyatı fark etmez yeter ki aynı özellikte olsun.
Geri