Phoenixxx isimli üyenin son içerikleri

1. Phoenixxx

🔥İndirim TRENDYOL PLUS ÜYELERİNE MARKETTE 600/300TL İNDİRİM 🔥

Yeni plus abonesi olup alabiliyor muyuz
  2. Phoenixxx

🔥İndirim Aula win60 HE 1.513 TL

Bu daha iyi manyetik switch. Manyetik switch en ucuz klavye olabilir. Fps oyunları için bikaç avantajı var.
  3. Phoenixxx

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Usb wifi alıcı düşünenler böyle cihaz alsınlar. En azından daha az parazitli çalışıyor usb soketlilere göre. Ping daha az dalgalı olur.
  4. Phoenixxx

Dekorex masa alınır mı?

Flinder ile cremical aynı masa gibi duruyor. Flinder yorumları iyi ben fp olarak bu masaları mantıklı buluyorum. Linkini attığım ürünün 140 cm olanı var. Hawk sandalye masa altına girip çıkarken kolçaklar takılırsa, bide kenarından tutup sallarsan sallanıyor. Kullanım esnasında sallantı yok...
  5. Phoenixxx

Dekorex masa alınır mı?

north bayou f80 var takılı Onu bilmiyorum hocam
  6. Phoenixxx

Dekorex masa alınır mı?

Ben bunu kullanıyorum hocam...
  7. Phoenixxx

Dekorex masa alınır mı?

Pahalı değil hocam, ikea da benzeri 13-14 bin civarı, Sadece masa altındaki iki çekmeceli bölüm bile masa fiyatından pahalı
  8. Phoenixxx

WraithEsports Kış indirimleri

Konuda bir tane fırsat ürünü piyasaya göre güzel denilen yada alınabilir denilip tavsiye edilen tek ürün yok. Çok değişik bir konu oldu :kekw:
  9. Phoenixxx

Hawk gaming chair fab rahatlığı hakkında

Hocam öncelikle bu tarz oyuncu koltuklarının %90' ı rahat değil rahat diyende hayatını tabure yada plastik balkon bahçe sandalyesinde geçirip bu koltuğa oturunca rahat diyenler. Bu arkadaşımda var hawk dan çok daha rahat. https://www.xrancer.com/xrancer-premio-black-4d-11 Buda asıl rahat...
  10. Phoenixxx

TürkNet referans kodu

TTA17FR57XRE Belki lazım olan çıkar :)
  11. Phoenixxx

Hawk gaming chair fab rahatlığı hakkında

Bel yastığı ayarlanıyor arkadan kolçakları yanlara sıkıştırın. Arkaya doğru yaslanınca ön tarafın kalkma olayı bende yok. Son olarak bu koltuk rahat değil. Arkası fileli 30 yıldır her yerde gördüğümüz koltuklar kadar rahat. Görüntü var sadece. Aldım demek için alınır.
  12. Phoenixxx

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Samsung g61sd oled 240 hz olanı kullanıyorum. DELL 2721dgf ips monitörden geçtim 400 cd/m² ,, Oled G61SD ise 250 nit arada ciddi fark var. İps teki o parlaklığı yakalamıyorsunuz. Eğer kontrastı fullerseniz kör olursunuz. Resmen yakıyor gözü. Ama ips teki kontrast orta ve biraz üstü civarda...
  13. Phoenixxx

🔥İndirim GIGABYTE C201 PANORAMIC USB 3.0 mATX KASA 2.699,00 TL

Usb leri aşağı almak güzel düşünce gibi duruyor ama ordada sürekli göz önünde olacak. Üst sağ yana alabilseler daha hoş dururdu
  14. Phoenixxx

Öneri James Donkey JD450 Pro mousepad alınır mı?

O zaman alınır cuma günü incehesap gaming gecesini bekleyin
  15. Phoenixxx

Öneri James Donkey JD450 Pro mousepad alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/KLASSE-PRO-Farkl%C4%B1-Diki%C5%9Fli-90x40-70x30/dp/B09JSVMX77/ref=sr_1_8?dib=eyJ2IjoiMSJ9.A6vtn2RGRZpCACuKx6b8_QL5UdVyBJsp95YwpJenbXsx8z9XJVBc5IjMNm_lUv6Sj5q-fFuvQlXO8lUMW9awLR1I9pTOezgfn5zra-OYIva6t5xRqOnTHWsasUWzYFu5slxp3-oTlgalI_xK8Nhz0tu-OAlOS4oKDolCcSfVkRs2Q2NZcLpE6...
Geri