Phoenixxx isimli üyenin son içerikleri

1. Phoenixxx

Dümdüz Masa İstiyorum

Ceramical kullanıyorum nb f80 var ben de ama masa sallanıyor. Sallanmıyor diyen yalan söyler yada sallanmayan masa nasıl olur farkında değildir. Sallanma oyun oynarken ki klavye mouse hareketi değil. Elinizle kenarından tutup biraz titretin. Fakat benim masanın bir köşesinde çekmeceli aynalı...
  2. Phoenixxx

🔥İndirim GameBooster Kablolu Gamepad 176₺

Bedava ver çocuğun eline ama soketi takma, sen oyununa devam et, en azından sana salça olmaz
  3. Phoenixxx

GAMEON GOAE27QHD165IPS Pro 27" QHD, 165Hz MPRT 0.5ms 4630 TL

Mprt görüntünün 1080p gibi olup renklerin ve kontrastın yok olduğu mod mu oluyor. Biraz abarttım fakat daha önce 1080p monitör kullanmıştım açtığımda monitör leş gibi görüntü veriyordu. Fiyatı iyi hali hazırda nb f80 olan biri için ayakları sorun olmayacaktır. Fakat yorumları gerçekten çok...
  4. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! 🔥53769 TL - Erazer Intel Core 5 210H RTX5060 laptop + oyuncu koltuğu hediye

Hocam niye bu kadar celallendiniz anlamadın. Millet casper diye rtx5060 laptop 42k ya almadı bunu hiç almazlar. Eğer ilk çıkan rtx 5060 casper fırsat konusuna giderseniz bu donanımın lansman fiyatına satıldığını ilerde zamlanacağını fiyat olarak makul olduğunu ve ihtiyacı olanların almasını...
  5. Phoenixxx

🔥İndirim KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Ne kadar da Hawk bir koltuk :kekw: 1764588523 Görüntü olarak xrancer oturma yeri daha konforlu duruyor. Bakalım yorumunuz ne olacak
  6. Phoenixxx

Kingston Beast 32GB DDR5 5600MT/s CL36 - 10730 TL

Bu işin tadı kaçtı artık altan
  7. Phoenixxx

1.5k bütçe klavye önerisi

Kablolu sorun değilse bu boyutlarda manyetik switch tavsiye ederim. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-win60-he-max-rgb-65-tkl-graywood-magnetic-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1142843028.html
  8. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Qled ile Miniled karşılaştırıyorsunuz. Önce sizin ne alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Qled mi Miniled mi?
  9. Phoenixxx

🔥İndirim Honor Pad X7 - 3539₺

Tablet fiyatı çok güzel bence, ekran 8.7"olması dışında bu fiyata anca çin piyasasından gelen fason ürünler var. Hepsinin ekranı kötü ve işlemcisi çok düşük
  10. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! İnstreet bir ayakkabı alana bir bedava bütün markalar var koşş

Şuan ülkenin hiçbir kurumu tam olarak işlevini görevini yerine getirmiyor. Gıda sektörü denetim sıfır popüler örnek olarak bu verilebilir.
  11. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! HEPSİBURADA 1000TL KUPON ALT LİMİTİ 1001TL 🔥🔥

Evet hocam ama aklımda almak yoktu buldum sepete attım sipariş verdim daha ucuzunu görmedim belki ona baksam kupon bitecekti 😂
  12. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! HEPSİBURADA 1000TL KUPON ALT LİMİTİ 1001TL 🔥🔥

Teşekkürler karşim. Kuponun acil biteceğini bildiğim için bunu aldım https://app.hb.biz/PrEI7SATT8kT Daha ucuz olanları da varmış ultra ölücü karakterimi gösteremedim malesef 293tl ye geldi
  13. Phoenixxx

9060XT FPS DROP YİYORUM YARDIM

ddu ile ekran kartı driverini silip baştan kurmayı denediniz mi, Drop eğer daha önce yoksa bu ekran kartını aldıktan sonra olduysa driver daha önce de varsa ssd sağlığına bakın
Geri