Ürünü sipariş verdim ancak kasam matx ve ekran kartı ile zemin arasında mesafe kısa olduğu için tutucu uzun geldi. Ölçü filan da belirtmemişler. Alacak arkadaşlar; 7 cm kapalı hali bilginiz olsun. Vida kısmı da dahil komple plastik. Kalitesi idare eder fakat logo modellemesi iyi yapılmış yani...
güzel kardeşim ürünün tanıtım sayfasında direkt 10 bit yazılmış 8+frc olduğu yazılmamış. diğer modellerde 8+frc yazmışlar ama buna yazmamışlar buna direkt 10 bit yazmışlar. ama değil. zaten bu fiyat bandında da native 10 bit olamayacağı aşikar. “Kontrast oranı dışında” 120 hz tazeleme hızı...
Paneli ile ilgili yeterli teknik detay bulamadım ama yapay zeka uygulamalarına sorduğumda bu fiyat bandında bu monitörün native 10 bit olamayacağını kesinlikle 8 bit + frc olduğunu söylüyor. Kontrast oranı dışında geriye bir albenisi kalmıyor. Yoksa gerçekten almayı düşünürdüm.
Herkese merhaba,
Oyun ağırlıklı kullanacağım bir klavye arıyorum ancak istediğim özelliklerde maalesef bulamadım. Bilen arkadaşlardan destek rica ediyorum.
-Mekanik veya manyetik
-Türkçe tuş dizilimine sahip
-Harfler okunacak şekilde aydınlatmalı olsun sadece alttan aydınlatmalı tercih...
Uygun fiyatlı bir 240mm sıvı soğutma ile 7800x3d ve b650m-r kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Anakart 6+2+1 vrm yapısına sahip. Soğutucu blok da mevcut. İşlemci tam yükte 90 wattı sıcaklık olarak da 80 dereceyi geçmiyor. Bütçe sınırlı ise bu anakart yeterli olacaktır.
yok ondan yararlanamadım ama 250 paraf günüm indirimi 200 tl de elektronik alışveriş puanı verdi. Aslında bin tl lik bir ürün ekleyip o şekilde de alabilirmişim. Neyse artık.
Zaten 7500f i uyguna almışsınız. Satarken zararınız olmaz. Bence 7800x3d 4k da kullanılacak da olsa gereksiz bir upgrade olmaz. Önümüzdeki günlerde donanım ve sitem fiyatlarında artış olacağı aşikar. O nedenle hazır uygun fiyata bulmuşken değerlendirilebilir.
Ben olsam ileriye dönük olması açısından pcie 5.0 destekli bir b850 alırdım. Ama fiyat performans açısından mantıklı ise b650ler de değerlendirilir tabi.