Phusky0369 isimli üyenin son içerikleri

1. P

700-1100 lira civarı red switch klavye önerisi

Sağolasın hocam
  2. P

Hocam bakıyordum da düşük kalite rgb ile göz boyuyorlar falan denmişti hani yüksek kalite varsa bu fiyat bandında onu alayım diye açtım ben de konuyu ama çok sağolasın zaten onu alacağım görünüşe bakılırsa
  3. P

yani bilgisayar topladım ama klavyeyi bir türlü alamadım, elimde klavye olmadığı için oyun da oynayamıyor iş de yapamıyorum. Geceleri de ses çıkarmayacak ve sorun yaşatmayacak bir red switch klavyeye ihtiyacım var
  4. P

oyuncu laptop önerisi olan

Sıcak fırsatları datkip edersen bazen ucuza laptop da düşüyor kanka, bu fiyata 3050 veya 1650 falan bulunur öbür türlü ki o da pek ileriye dönük olmaz
  5. P

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

knk elemanlar fanları molex ile direkt psuya bağlanacak şekilde yaptığı için hızları kontrol edilemiyor ve rgb nasıl çalışıyor bilmiyorum bile ama büyük ihtimalle kontrolcüsü üzerinden yapılıyor, anakarta bağlı olmadığı için sıcaklığa bağlı fan hızı değişimi vb yok ki zaten fanları...
  6. P

Sencesi o kanka, fanları o kadar berbat bir şekilde bağlamışlar ki hem ısıya göre fan hızı değişmiyor hem de fanlar anakartına zarar verebilir, anakartın kasadan daha değersizse istediğin gibi kullan ama şahsen ben az daha para koyup bilgisayarımı öldürmeyecek bir kasa alırım
  7. P

Hava sirkülasyonu berbat olmasının yanında size verdiği fanları olması gereken güçte bile kullanmanıza izin vermeyen bir kasa, ucuz olması için kasanın tek becerisini göze güzel görünmek yapmışlar.
  8. P

❌İndirim Bitti! logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah 981-000907

Yok almadım kanka ama mediamarkt ve teknobiyotik soru cevapta kablolu yazmış git bak istersen, ben senin iyiliğin için dedim
  9. P

❌İndirim Bitti! logitech G Pro X Wireless Lıghtspeed Oyuncu Kulaklığı - Siyah 981-000907

Kanka teknobiyotik ve mediamarkt aklınca bizi dolandırıyor wireless diye satıp soru cevapta kablolu yazmışlar, iptal etsen iyi olur
Geri