phxey41 isimli üyenin son içerikleri

1. phxey41

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerisi 3k Bandı

Huawei FreeBuds 5i gemini şöyle bir şey önerdi nasıldır 1785693167 karşıalştırdım sizin attığınız daha okey
  2. phxey41

ses nasıl mikrofonu var mı dışarı yayılıyo mu gürültü 1785690021 jbl koca bi katalog
  3. phxey41

koca forumda yok mu yardım edecek
  4. phxey41

İphone 17 Pro kullanıyorum dışarda kullanım için mikrofonlu mikrofonsuz önerileriniz nelerdir şarjı uzun giden kulaktan düşmeyen modelleri istiyorum çünkü sporcuyum koşuda vs kullanmak istiyorum ayrıca otobuste vs kullanmak için dışarı ses yaymaması lazım
  5. phxey41

1.5-3 Bin TL Arası Bandında Kulak Üstü Kulaklık ?

geminiyle konuştum biraz raze al geç diyo o attığın model bu dimi...
  6. phxey41

Sen 1den aıralasan nasıl sıralarsın ben cs rust falanda oynuyorum sesin ne taraftan geldiğini anlasam sesi ortalama olsa mikrofonu ortalama olsa yeter ekstra performans aramıyorum 1783780332 Strelseri1. Si en düşük 3k 2.si pahalı dediğim 2600 1783780496 Fiyatlar şöyle 3k 2700 3100 2600
  7. phxey41

Arkadaşlar bilgisayar için kulaklık arıyorum çok üstün bişey olmasına gerek bile yok şuan rampage rmk 2x quadro kullanıyorum memnunum öyle düşünün
  8. phxey41

Yardım Sizce iPhone 17 Promu Satmalı Mıyım?

ekran değişimi hakkım var 1kere 2 senede ama 2 sene bu korkuyla yaşamak stresli geldi
  9. phxey41

dediğim artılar var
  10. phxey41

telefonu 130a almışım 120 115 bandına satamaz mıyım 109 üstü sattığım her şey kar
  11. phxey41

pil yüzd pil yüzde yüz ve 4 aylık falan cihaz temiz
  12. phxey41

Başta 17 alacaktım daha sonra 17 pro aldım 17 pro + ekran koruyucu + lens koruyucu + 2 yıllık kasko 128 bin tl olarak (hepsi troydan orjinal mağazadan) ama ticari kartla vergi indirimi aldığım için bana 108 bin TL'ye geldi bugunde telefonu düşürdüm ve inşallah koruyucudur ekranı çıkarmadım ama...
  13. phxey41

Turkcell Faturaya Yansıyan Ek Hizmet Bedeli

aradık müşteri temsilcisini dedik böyle böyle dönüş yapılcak vs bşeyler anlattı
  14. phxey41

Turkcell Faturaya Yansıyan Ek Hizmet Bedeli

Şubat ayının başlarında yaklaşık 1 hafta gibi bir süre boyunca internetimizde kopmalar donmalar hız düşüşü yaşadık 50 defa müşteri hizmetleri ile görüşmem sonucunda arıza kaydı oluşturduklarını ve problemin bizden kaynaklanmadığını gördükleri durumda ücretsiz servis olacağını ifade ettiler...
  15. phxey41

Bu tarz videoları nasıl yapabilirim

Futbol takımımızın instagram sayfasını yönetiyorum ve rakibimiz böyle videolar yapabiliyo bense daha çok matchday görselleri falan yapıyorum bu tarz videoyu nasıl yapabilirim açıklarsanız sevinirim dahasıda var bakmak isteyenler için insta yenidoğanserdarspor
Geri