phyrosca isimli üyenin son içerikleri

1. P

Detroit Become Human VK_ERROR_DEVICE_LOST hatası

AMD RX6650XT ekran kartına sahibim ve 5 dk oynadıktan sonra böyle bir hata alıyorum. Driverlarım güncel bir sürü şey denedim fakat sürekli oyundan atıyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  2. P

Game Booster GB-2428FF 280Hz Valorant oynarken ekran bozulmalar oluyor

Bahsettiğim bozulma olurken ALT TAB atıyorum masaüstünde sıkıntı olmuyor + olarak Cyberpunk ve Spiderman oyunlarını kaç saat oynamışımdır herhangi böyle bir sorun hiç olmadı. Bana Valoranttan kaynaklanıyor gibi geliyor onlara da mail attım dönüş bekliyorum.
  3. P

Game Booster GB-2428FF 280Hz Valorant oynarken ekran bozulmalar oluyor

Ekran kartı: RX 6650XT Anakart: Asus B450-M Dragon İşlemci: Ryzen 5 5600 Merhaba arkadaşlar, yeni PC aldım 1 hafta oldu olmadı sadece Valorant oynarken garip garip bozulmalar oluyor. Bu sorun ekran kartından mı kaynaklı yoksa monitörden mi? Veya farklı bir şeyden mi kaynaklanıyor? Monitör...
  4. P

GTX 1660 Ti ve R5 2600 sistem için 6500 TL iyi midir?

Merhaba arkadaşlar, başlıktaki belirttiğim kasayı ikinci el olarak alacağım ve şu an bendeki eski kasamı aynı kişiye satacağım. Aşağıya özellikleri yazıyorum: Alacağım PC: 16 GB 2133MHz DDR4 RAM GTX 1660 Ti Ryzen 5 2600 B450 Gigabyte anakart 650W PSU 240GB SSD RGB kasa Eski PC: 4 GB DDR3 RAM...
  5. P

GIGABYTE H81M-S2PV Anakartına GTX1660S ve Ryzen 5 3600 takıp kullanabilir miyim?

Böyle bir anakartım var, bu anakarta GTX1660S ve Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum. Sizce uyumlu olur mu, destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim? Ek: Bu ekran kartını beslemek için kaç w güç kaynağı lazım onu da belirtebilir misiniz, şimdiden teşekkürler.
  6. P

gigabyte h81m-s2pv anakartı gtx1660s ekran kartını destekler mi?

Fazla anlamıyorum ben donanımdan o ne oluyor nereden bakabilirim olup olmadığına
  7. P

gigabyte h81m-s2pv anakartı gtx1660s ekran kartını destekler mi?

Arkadaşlar bu modelde ana kartım var sizce gtx1660s alıp taksam kullanabilir miyim, destekler mi, nereden bakalabilirim buna?
Geri