Hocam kız kardeşime aldık paketten çıkar çıkmaz kasan telefon benim gözüm de o para verilmez onun yerine yurt dışı düşünmemiş de arkadaş eğer düşünürse xiaomi çok güzel modelleri var yurt dışı fiyatına alınacak türkiye şartlarında 4/5 bin e çok evhen ürünler var
Hocam gözüm bozuk yakın girince daha da bulanık olmaya başlıyor bende göz yorgunluğu artıyor 70 göz için iedal olur herhalde
1673975551
Doğru valla bari istediğimiz gibi bişi çıkar ortaya böyle
Hocam şimdi baktım da 60 cm gözünüz için kötü olmuyor mu?. Şuan benim de genişlik 60 aşırı göz yoruyor oyun falan oynarken sıkıntı çıkartıyor o mesafeden bide tüm gün evden çalışıyorum nerdeyse tum zamanım pc de geçiyor
1673974994
Hocam öğrenirseniz konuyu bi aydınlatın merak ediyorum acaba ne...
Hocam şuan ki kullandığım masam ile aynı ölçülerde 27 inç monitör ses sistemi falan var artık zor sığmaya başladı kasa da aşağıda çok ısındığından yukarı alacağım ekran büyük olduğundan çok yakın oluyor bu ölçüler gene de teşekkür ederim
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 1500 ile 2000 arasında bilgisayar masası olur ofis olur farketmez önerileriniz var mı?
Benim bulduğum https://www.adoremobilya.com/rio-ofis-l-masa-oslo-ceviz
Bende bütçeden dolayı farklı marklara bu sefer karar vermiştim iki gün önce geldi koltuğum şuan için memnunum oturma alanı çok geniş bağdaş bile kura biliyorum kumaş terletmesi falan yok 3300 almıştım şuan 3800 olmuş hawk serisi birden zam geldiğinden dolayı tercih ettim
Xmax oyuncu koltuğu
Sen işini düzgün yapıyor olabilirsin herkes senin gibi değil maalesef ben doğuda yaşıyorum vergi dairesine mecburi bir kez işim düştü yeni youtube vergi kanunundan dolayı bi allahın kulu bile ne yapacağını bilmiyordu adam sadece oraya oturmak için gidiyor başka bişi bildiği yoktur adam...