Pikachu setup isimli üyenin son içerikleri

1. P

Wifi Lı Anakart mı Wifi Usb Adaptör Mü?

ethercat çekin hocam adaptör yerine
  2. P

Ekran Kartı Monitör Tavsiyesi

ucuz akvaryum kasa istiyosan zoko trbilgisayardan alabilirsin ben next gaming markasıdan almıştım kasayı monitör olarak hepsiburadada twisted twins olması lazım o markanın monitörü var 180hz yazıyor ama 200hz yani bana 200 geldi ekran kartı olarak rx6600 biraz daha çıkabilirsen 6600xt alabilirsin
  3. P

Hocam 8 9 Yıl Gidecek Telefon Önerin

8-9 yıl hangi telefon hızlı kalabiliyor hocam hepsi bir süreden sonra yavaşlıyor samsungun s serileri veya iphone 15-16 bakabilirsin resim ve akıcılık istersen
  4. P

Amd Ryzen 5 5600x 2.El Olarak Kaç Paraya Alınır

linki varmı bunun indirim devam ediyomu
  5. P

1.93kw 35gr Termal Macun 2.Ürün 1tl

macunlardan çok anlayan biri değilim hocam belki ihtiyacı olan vardır diye 2.üründe 1tl kampanyasını gördüğüm için açtım konuyu
  6. P

1.93kw 35gr Termal Macun 2.Ürün 1tl

performansından emin değilim kullanmadım ama 2.ürünün 1tl olması gayet iyi bir fırsat performansını araştırıp sizin işlemciye iyi performans verebilecek bir macunsa 2 adet alınabilir
  7. P

Wraith W75 V2 Alınır mı O Paraya Değer mi Başka Öneriniz Var mı

bildiğim kadarıyla son zamanlarda bi anda popüler oldu zaten bu wraith ürünlerinin arkasında dururlarmı durmazlarmı inanın bir bilgim yok şuanlık daha alışveriş yapmadım yapmayı düşünüyorum ama duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ürünlerinin arkasında duruyolar diyende var durmuyolar diyende ama...
  8. P

Monitör Kullanım Deneyimi ve Gelecekteki Sorunlar

aslında çift monitör yapmak istiyorum ama şuan elimde para yok elimde fazlalık ekran kartı var rx580 8gb onu satıp yada takaslayıp almayı düşünüyorum 2.monitörü
  9. P

Wraith W75 V2 Alınır mı O Paraya Değer mi Başka Öneriniz Var mı

wraithten hiç alışveriş yapmadım ama w60 w75 kullanan arkadaşlarım memnun tabi bi sorun çıkarsa ürünlerinin arkasında dururlarmı bilmem
  10. P

tavsiyen için teşekkür ederim bunla her fonksiyonu yapabiliriz değilmi sağ sol yukarı aşşa ileri geri falan monitör kollarından çok anlamıyorum çünkü
  11. P

1440p Monitör Önerisi

hocam masa için yeriniz kaç cm onuda belirtirseniz yardımcı olalım
  12. P

81.300₺’Ye Değer mi Yardım

9070xt nin 2 katı parasıyla 5070ti almak mantıksız bana kalırsa hocam ya
  13. P

bu monitörü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hatta 180hz diye aldım 200hz çıktı bu fiyata daha uygunu ve daha iyi özelliklisi yok diye almıştım ilerde sorun çıkarırmı ve buna göre monitör kolu önerir misiniz? uygun fiyatlı
Geri