ucuz akvaryum kasa istiyosan zoko trbilgisayardan alabilirsin ben next gaming markasıdan almıştım kasayı monitör olarak hepsiburadada twisted twins olması lazım o markanın monitörü var 180hz yazıyor ama 200hz yani bana 200 geldi ekran kartı olarak rx6600 biraz daha çıkabilirsen 6600xt alabilirsin
8-9 yıl hangi telefon hızlı kalabiliyor hocam hepsi bir süreden sonra yavaşlıyor samsungun s serileri veya iphone 15-16 bakabilirsin resim ve akıcılık istersen
performansından emin değilim kullanmadım ama 2.ürünün 1tl olması gayet iyi bir fırsat performansını araştırıp sizin işlemciye iyi performans verebilecek bir macunsa 2 adet alınabilir
bildiğim kadarıyla son zamanlarda bi anda popüler oldu zaten bu wraith ürünlerinin arkasında dururlarmı durmazlarmı inanın bir bilgim yok şuanlık daha alışveriş yapmadım yapmayı düşünüyorum ama duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ürünlerinin arkasında duruyolar diyende var durmuyolar diyende ama...
aslında çift monitör yapmak istiyorum ama şuan elimde para yok elimde fazlalık ekran kartı var rx580 8gb onu satıp yada takaslayıp almayı düşünüyorum 2.monitörü
bu monitörü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hatta 180hz diye aldım 200hz çıktı bu fiyata daha uygunu ve daha iyi özelliklisi yok diye almıştım ilerde sorun çıkarırmı ve buna göre monitör kolu önerir misiniz? uygun fiyatlı