Pikachu setup isimli üyenin son içerikleri

1. P

Nolacak bu fenerin hali sizce?

fenerin maçı çevireceğini düşünmek senin hatandı :)
  2. P

orası öyle
  3. P

onlarda kurtaramaz bu saatten sonra bittik .d
  4. P

Goodbyedpi hakkında yardıma ihtiyacım var

https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey burdan sana uygun olanı seçip indirebilirsin
  5. P

derbiyi izlerken kalbim sıkışıyor tek kale oynuyor adamlar bişeyde yapamıyoz sizce fener nezaman adam akıllı futbol oynamaya ve şampiyonluğa kafa koymaya başlayacak
  6. P

Yeni Bilgisayar Masası İçin Dekorasyon Önerileri

geçenlerde yeni sistem topladım 2 3 haftadır sehpanın üzerinde oynuyorum geçen masayı sipariş ettim bütçe sıkıntım ve yer sıkıntım olduğu için çok büyük ve güzel bir masa sipariş edemedim nerdeyse tek odak noktam görsellik olacak şekilde parçalar seçtim masa biraz sıkıntı oluşturdu bu konuda ama...
  7. P

20k bandında laptop önerisi

2.el alman lazım hocam 0 çok çok zor ben şahsen 0 çöp laptop almak yerine 2.el iyi bişey alırdım idarelik ve laptop değilde hep yanınızda taşımayacaksanız 2.el kasa toplayın derim
  8. P

Masa Üstü ve Altı İçin Ekonomik Dekorasyon Önerileri

aldığım koltukta bu https://www.n11.com/urun/fashcolle-dynamic-masajli-gri-siyah-oyuncu-koltugu-41977757?magaza=indirgetir
  9. P

Masa Üstü ve Altı İçin Ekonomik Dekorasyon Önerileri

geçenlerde yeni sistem topladım 2 3 haftadır sehpanın üzerinde oynuyorum geçen masayı sipariş ettim bütçe sıkıntım ve yer sıkıntım olduğu için çok büyük ve güzel bir masa sipariş edemedim nerdeyse tek odak noktam görsellik olacak şekilde parçalar seçtim masa biraz sıkıntı oluşturdu bu konuda ama...
  10. P

20k bandında laptop önerisi

knight online hertürlü oynarsın zaten 20k çok
  11. P

Ekran Kartı Takas Önerileri

elimde zaten xfx rx6600xt var bitane daha kart almak mantıksız olur ben sadece sistemim için dış ekipman olarak işe yarayabilecek bir ekipman düşünüyorum 1777208865 elimde zaten xfx rx6600xt var bitane daha kart almak mantıksız olur ben sadece sistemim için dış ekipman olarak işe yarayabilecek...
  12. P

Ekran Kartı Takas Önerileri

msı rx580 8gb ekran kartım var fazlalık 1hdmı girişi görüntü vermiyor sadece yeni sistemimi görüntü veya dış ekipmanlar olarak geliştirmek istiyorum en kolay ve iyi neyle takas edebilirim şlimdiden teşekkürler :)
  13. P

RX580 Ekran Kartı Takas Önerileri

msı rx580 8gb ekran kartım var fazlalık 1hdmı girişi görüntü vermiyor sadece yeni sistemimi görüntü veya dış ekipmanlar olarak geliştirmek istiyorum en kolay ve iyi neyle takas edebilirim şlimdiden teşekkürler :)
  14. P

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM ŞİMDİ NE YAPMALIYIM

ne demek :)
  15. P

Bu mouse'lardan hangisini tercih etmeliyim 2000'e kadar bütçe

Garanti olsun, rahat olsun” diyorsan → A9 al “FPS oynuyorum, hafiflik + hız önemli” diyorsan → R1 al CHATGPT YE SORDUM .D
Geri