pikooo isimli üyenin son etkinliği

• P
    pikooo, PC Oyunları kategorisinde VALORANT DONANIM SÜRESİ başlıklı bir konu açtı.
    Valorant'ta donanım banım mevcut süresi için defalarca ticket atmama rağmen sürekli bot bakıyor ve sonra dönüş sağlanmıyor normal biri bakması için yada...
  • P
    pikooo, VALORANT HWİD BANNNN başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kuzen daha tarama başlattığım gibi 3. Parti yazılım algılandı dedi hile kullansam yazardım zaten benim sormak istediğim soru normalde ban 3 ay benim...
  • P
    pikooo, PC Oyunları kategorisinde VALORANT HWİD BANNNN başlıklı bir konu açtı.
    Valorantta kasperksy nedeni ile 5 ağustos da donanım banı yemiştim sonra 0 hesap açıp girdim 1 saat sonra otomatik banladı tekrar açıp girdim bu sefer hiç...
  • P
    pikooo, VALORANT DONANIM BANI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dostum ilk seferde hile açtığımı kendim söylüyorum o otomatik kalktı 2. De açmadım açıcak kadar ***** değilim çözüm de aramıyorum istesem spofer attırır...
  • P
    pikooo, VALORANT DONANIM BANI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aylar öncesinde de hile açıp yediğimde sormuştum bot bakıyordu şimdi hile kullanmadığım halde kanıtlarım ile ticket açıyorum ısrarla bot bakıyor hiç bir...
  • P
    pikooo, PC Oyunları kategorisinde VALORANT DONANIM BANI başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba arkadaşlar 5 ağustos 2024 de valorant da ranked maçımda kaspersky ile tarama yaparken 3. Parti yazılım dedi ve oyundan banladı hesabımla beraber 0...
Top Bottom