pilaver isimli üyenin son içerikleri

1. P

Laptop ve Ekipmanlar Nasil

Asiri bütcem yok o nedenle yavas yavas gelistirmek istiyorum Insallah tercihleri iyi yapmisimdir Gelecekte sorun cikarmaz
  2. P

Laptop ve Ekipmanlar Nasil

Laptop Gamegaraj slayer x7t İşlemci i7 14650hx Ekran karti rtx5060 1tb ssd 16gb ram Ekipmanlar Mouse fevell-z1-se Klavye wraith w60 Kulaklik havit fuxi h3 Mouse pad klasse gear Klavyeyi yeni yeniledim yani yeni aldim insallah sıra kulaklikta Sizce nasil bir sistem toplamisim
  3. P

Ücretsiz Oyun İndirme Siteleri Güvenilir mi?

Biliyorum beleş ve guvenilir bir sey bulmak imkansiz gibi fakat yinede sormak istiyorum Örnek olarak rdr2 oynamak istiyorum fakat cok pahali. Oyunu ücretsiz nasil indirebilirim . Fitgirl sitesi güvenlimi arkadaşım oneriyorduda
  4. P

Wraith W60 Alınır mı?

Benim arkadas kullaniyor cok memnun ve suana kadar herhangi bi kaliteli klavye kullanmadigim icin guzel bisey almak istiyorum Fiyat normalse aliyorum en yakin zamanda Teşekkürler
  5. P

Wraith W60 Alınır mı?

W60 almayi düşünüyorum çevremdeki herkes öneriyor. Benimde cok hoşuma gitti beyaz renk alacagim. Fakat aklimdaki soru bir klavyeyr verilecek para ne kadar olmali. Yani 2.5k klavye icin cokmu yoksa normalmi. Arastirmama gore orta iyi bir klavye almak icin ortalama 2 3 k butce ayirmak lazim...
  6. P

Wraith W60 Hangi Renk Alınır?

Yok be reis mavi hic hosuma gitmedi ama yinede önerin icin teşekkürler
  7. P

Aklimda beyaz vardi zaten o zaman beyazi yapırtırdim aliyom Eyvallah brolar
  8. P

W60 alıcagim rengine karar veremedim sizce hangi renk alayım?
Geri