pilotkalem1 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Aselsan şirketi hakkında

Arkadaşlar selam konyada yaşıyorum burda aselsan konya fabrikası var ama burda hizmetli veya temizlikçi olarak çalışmak istiyorum nasıl girebilirim vekil torpil mi olması gerekir birde çalışma şartları nasıldır maaş servisleri olurmu?
  2. P

Aselsan şirketi hakkında?

Arkadaşlar selam konyada yaşıyorum burda aselsan konya fabrikası var ama burda hizmetli veya temizlikçi olarak çalışmak istiyorum nasıl girebilirim vekil torpil mi olması gerekir birde çalışma şartları nasıldır maaş servisleri olurmu?
  3. P

Yardım Poco f5 kullananlar varmı?

Herkese selamlar 20k bütçeyle poco f5 almayı düşünüyorum da kullanan varmı acaba performans açısından güçlü mü işlemcisi nasıl ısınıyor mu kamerayla pek işim yok ama ara sıra çekmek isterim şarj durumu nasıl hızlı gidiyor mu?
  4. P

Yardım Yurtdışı xiaomi telefon hakkında?

Herkese hayırlı günler bugün birkaç telefoncuya gittim telefon sormak için yurtdışı direnç kayıt telefon sordum dedikleri direnci yapan usta ile alakalı bi durummuş birisi şu ana kadar çoğu telefon sattım direnç kayıt 1 tane geri gelen olmadı dedi ama artık ne kadar doğru?
  5. P

Yardım X6 pro kullanan varmı?

Herkese selamlar poco x6 pro kullanan varmı acaba şarjı hızlı gidiyormuş diyorlar ısınma oluyormuş diyorlar doğruluğu varmı?
  6. P

Yardım Telefoncu vs internet satıcısı?

Babamın arkadaşı
  7. P

Bende öyle düşünüyorum
  8. P

Daha mı uygun satar diyorsun
  9. P

Arkadaşlar selam 20k bütçeyle telefon almak istiyorum ama tanıdık telefoncudan sıfır mı alsam yoksa internet üzerinden mı alsam hangisi uyguna gelir tanıdık telefoncu indirim yapar mı?
  10. P

Amatör olarak boks yapsam?

Neden
  11. P

Amatör olarak boks yapsam?

Herkese selamlar 163 boyunda 65 kilo birisiyim amatör boksla ilgilensem 180 185 arası 100 kg boks geçmişi olmayan birini yere serebilir miyim acaba?
  12. P

Facebook arkadaş listesi gözükmüyor?

Herkese iyi günler yeni facebook hesabı açtım ama facebook ta hesabı herkese açık ve arkadaş listesi Gizli olmayanların arkadaş listesini göremiyorum sadece ortak yazıyor tüm yazmıyor neden olabilir hesap yeni olduğu için mi?
  13. P

Facebook arkadas listesi gözükmüyor?

Herkese iyi günler yeni facebook hesabı açtım ama facebook ta hesabı herkese açık ve arkadaş listesi Gizli olmayanların arkadaş listesini göremiyorum sadece ortak yazıyor tüm yazmıyor neden olabilir hesap yeni olduğu için mi?
  14. P

Acaba kız tarafıda beni istiyor mu?

Ne gibi kanka 1714764247 Aynen annesi daha istekli gibide kız direk kabul etmediğini göre kendini ağırdan mı alıyor acaba çünkü istek gönderildi yazıyor halen
  15. P

Acaba kız tarafıda beni istiyor mu?

Ama öyle olsa kız takip isteğini redder di kabul etmez mi
Geri